12.09.2023
Andreea Bostanica a rupt tacerea despre relatia cu Jador. Tanara nu s-a mai ascuns

Andreea Bostanica a vorbit deschis despre relatia cu Jador, dupa ce s-a zvonit ca cei doi ar fi impreuna.

Influencerita a pus stop speculatiilor din spatiul public, dupa ce au aparut zvonuri despre faptul ca ar fi intr-o relatie cu Jador.

In ultima perioada, Andreea Bostanica s-a aflat in centrul atentiei, mai ales dupa vacanta luxoasa din Mykonos in care a fost cu un avion privat. La momentul respectiv s-a spus ca tanara a fost dusa in vacanta de un celebru milionar. Ulterior, Andreea a declarat ca si-a facut singura vacanta.

Zici ca sunt gemene! Vezi cat de mult seamana mama si matusa actorului, Emilian Cretu - FOTO

Recent au aparut zvonuri despre faptul ca Andreea Bostanica ar avea o relatie cu Jador. Este bine cunoscut faptul ca manelistul a iesit de curand dintr-o relatie. In urma cu cateva saptamani, el si Alexandra Dobia au decis sa puna punct relatiei pe care o aveau de mai bine de un an de zile.

Horoscop 12 septembrie 2023. Zodiile care isi schimba viata. Au noroc in dragoste si primesc vesti bune la munca

Andreea Bostanica a iesit public si a vorbit deschis despre zvonurile aparute, precizand ca intre ea si Jador nu exista nimic, sunt doar prieteni, chiar daca a fost prezent la ziua ei de nastere.

„Eu si Jador suntem prieteni. Prieteni e mult spus, eu consider prieten oamenii cu care te vezi zi de zi, tineti legatura. Suntem cunoscuti, ne-am intalnit la foarte multe evenimente, pentru ca am mai fost la cateva evenimente.A fost si la ziua mea de nastere, pentru cei care urmaresc vlogurile mele, dar cam atat.”,  a spus Andreea Bostanica, in cadrul unei emisiuni online.

Articole din aceeasi categorie