06.09.2023
Tatiana Nastas si-a botezat fiica si a organizat o sarbatoare de zile mari! Vezi imaginile de la botez si petrecere - VIDEO

Sarbatoare de suflet in familia prezentatoarei stirilor ProTV, Tatiana Nastas. La sase luni de la nastere, micuta Leila a fost botezata, iar parintii au organizat si o petrecere frumoasa alaturi de familie si prieteni. Cum a fost la sarbatoare, aflam dintr-un reportaj marca O Seara Perfecta.

Chiar daca este la a doua experienta, prezentatoarea stirilor Pro TV, Tatiana Nastas a marturisit ca in timpul botezului a avut emotii de nedescris.

Tatiana NASTAS, PREZENTATOARE PRO TV: „Mie biserica imi da asa niste sentimente mai deosebite, mai ales aceasta biserica din lemn unde noi ne-am cununat, aici am botezat-o pe Diana si am insistat foarte mult sa o botezam si pe Leila. Cu greu am gasit un loc pentru ca a fost oganizat din scurt botezul si da sentimentele sunt aceleasi ca si acum 6 ani, ca si acum 3 ani si ceva si de acum".

Tatiana a ales intentionat ca Leila sa fie botezata vara: „Noi am zis ca de data aceasta o sa o botezam vara, pentru ca pe Diana am botezat-o iarna, in decembrie si a fost foarte greu, multe raduri de haine si frig. Si cum am gasit loc asa am facut, nu era o data aleasa special".

Iulia Deliu - noua prezentatoare a emisiunii Gusturile se Discuta! Ce emotii a avut cand a primit vestea cea mare - VIDEO

Nanii de botez a Leilei au ramas aceeasi ca si a  Dianei, prima fetita din familia Nastas: „99, is multi, nu o sa-i numar, is multi si ni-s dragi toti sufletului. Sunt oameni apropiati noua, sunt rude, prieteni, ni-s dragi toti. Sunt aceiasi ca si la Diana doar ca sau mai adaugat doua perechi, sunt tot niste prieteni de-ai nostri care nu stiu cum ne-au scapat prima data. Da, o sa avem o mini petrecere mai spre seara, caci am zis sa facem o pauza ca sa culcam fetele, o sa sarbatorim un pic cu cu rudele, cu cumatrii".

Cea mai importanta misiune la ceremonie a avut-o nasa de botez, Anisoara Loghin, care a tinut-o pe Leila in brate.

Anisoara LOGHIN, PREZENTATOARE PRO TV: „Mi-i tare greu sa exprim ceea ce simt pentru ca ma concentrez in acele momente la emotiile copilului, pana la urma asta conteaza. Responsabilitate stii cum e, copilul daca are de plans, plange si Leila astazi a avut de plans. Este firesc, este un copil de  luni jumatate care priccepe ce se petrece in jurul lui si vede foarte multa agitatie, toti parintii stiu ca acesta este un moment destul de stresant pentru copil".

Castiga o masina! Cu ocazia deschiderii celui de-al doilea salon de proceduri, Juliett Armand a organizat o tombola pentru clienti - VIDEO
Chiar daca fetele prezentatoarelor sunt inca mici, Anisoara este sigura ca ele vor fi prietene: „N-au incotro, pentru ca familiile noastre sunt destul de apropiate si o sa creasca in acelasi mediu. Desi, Diana cu Raul nu sunt neaparat cei mai buni prieteni, dar ma rog la varsta asta e greu de facut concluzii".

Anisoara a pregatit si cadouri pentru finuta sa Leila:  „Cadoul va fi la petrecere pentru ca aici am venit doar cu crasma asa cum se cuvine si cu cele mai bune ganduri. Eu chiar cred ca acesta este unul din cele mai emotionante momente din viata copilului. Eu ca parinte am trait ata foarte emotionnt si intens si inteleg ac finii nostri au facut la fel. Cadouri v-or fi ca de obicei hainute, jucarii, scutece si bani".

O premiera de suflet! Veronica Suruceanu a lansat videoclipul piesei sale, „Din toata inima”: „E o productie la care s-a muncit cu o echipa frumoasa...” - VIDEO

Tatiana este intr-o forma fizica de invidiat dupa nastere si abia asteapta sa apara in fata telespectatorilor: „Sunt in cautare de bona, nu stiu dar vreau sa am pe cineva de incredere, clar ca nu pot sa o las cu oricine, imediat cum gasesc, revin. Pentru ca imi e dor de munca, sunt utila si acasa, insa mi-ar placea sa ma dezvolt si in continuare la job-ul meu, la locul meu de munca. Am inteles ca imi place la nebunie ceea ce fac si chiar imi e dor".

Si parul isi revine dupa soare! Urmeaza sfaturile Dianei Mariuta si redobandeste sanatatea podoabei capilare - VIDEO

Articole din aceeasi categorie