01.08.2023
Tatiana Koberidze si-a anuntat prietenele ca este insarcinata! Cum a facut marele anunt bloggerita - VIDEO

Tatiana Koberidze este insarcinata! Bloggerita a facut anuntul recent pe pagina sa de Instagram. De asemenea aceasta a publicat si un video cu reactia prietenelor la vestea cea mare. 

„Reactia prietenelor”, a scris Tatiana in descrierea postarii.

Asa cum nu ai mai vazut-o pana acum! Cum arata Gabriella Damir acum 16 ani - FOTO

In cele din urma, Tatiana si-a surprins prietenele cu noutatea in timp ce erau pregatite pentru a-si face o fotografie de grup, Tatiana a strigat in gura mare: „Eu sunt insarcinata!”

Prietenele bloggeritei au ramas uimite de vestea primita, iar mai apoi i-au sarit toate in brate.

Victorie pentru Moldova! Boxerul Danila Guranda a devenit campion european - FOTO/VIDEO

 Tatiana a lasat si un mesaj in descrierea postarii: „Le-am spus fetelor mele a doua zi, dupa ce am aflat si eu. Am mare incredere in ele si nu m-am putut abtine sa nu impartasesc aceasta veste. Era in capul meu - cum sa spun ca sa fie intr-adevar o surpriza? Ca sa nu ghiceasca nimeni nimic? Desigur, trebuie sa fac ceea ce facem intotdeauna, atunci nu va exista nicio suspiciune. Am scris in chat ca am o idee geniala si am nevoie de toate pentru o fotografie! Le-am cerut sa poarte adidasi si rochii si sa filmez ceva interesant in natura. Drept urmare, Chris a gasit niste tufisuri si fetele s-au indoit daca este o idee buna, dar au mers ca niste eroi. Am montat un trepied, am cerut sa iau ipostaze si trei, doi, unu... Sunt insarcinata!”

„Mi-au spus mai tarziu - intelegi cat de multa incredere avem in tine, chiar credeai ca putem crede ca ideea va fi o lovitura perfecta in tufisuri si rochii?  Multumesc pentru emotii! Va iubesc din toata inima! Si multumesc celor care au pastrat acest secret cu mine”,a adaugat Tatiana.

„E de origine japoneza”! Afla ce prenume au ales sotii Carnat pentru cel de-al 9-lea copil - VIDEO

Tatiana Koberidze este una dintre cele mai urmarite bloggerite din Republica Moldova. Ea este urmarita de aproximativ 163 de mii de persoane. De asemenea ea este cunoscuta pentru stilul ei unic si o dragoste majora pentru calatorii.

Articole din aceeasi categorie