27.01.2020
Tatiana Heghea - vacanta de vis cu sotul in Chicago. „Inca o data ma conving ca ador metropolele, imi place vibe-ul, nebunia, aglomeratia acestora”
Frumoasa interpreta a evadat tocmai in Statele Unite ale Americii, pentru a petrece timpul frumos impreuna cu sotul ei, Eugen Rabei.
Cei doi se bucura de o escapada pe continentul american, vizitand diverse locuri impreuna si admirand frumusetile urbane.
Tatiana Heghea a publicat pe pagina sa de Facebook, mai multe imagini in care apare alaturi de iubitul ei sot. Ei par indragostiti si impresionati de privelistile metropolitane.
Citeste si: „Frumosi si in culorile toamnei!” Tatiana Heghea apare intr-un pictorial de milioane alaturi de sot si copii.
In descrierea fotografiilor postate, artista a specificat ca in ciuda conditiile meteorologice nefavorabile din oras, ea oricum este fascinata de atmosfera si oamenii de acolo.
„In pofida faptului ca ne-am plimbat prin ploaie si ninsoare, Chicago, este un oras-metropola impresionant de frumos. Inca o data ma conving ca ador metropolele, imi place vibul, nebunia, aglomeriatia acestora”, a scris interpreta.
Citeste si: Tatiana Heghea - despre semnificatia deosebita a Craciunului pe stil vechi. „Este ziua in care am intalnit viitorul tata pentru viitorii mei copii. 9 ani, de la acea zi”

Sursa foto: Facebook.com
Articole din aceeasi categorie