09.01.2020
Tatiana Heghea - despre semnificatia deosebita a Craciunului pe stil vechi. „Este ziua in care am intalnit viitorul tata pentru viitorii mei copii. 9 ani, de la acea zi”
Ziua Nasterii Domnului are o insemnatate aparte pentru interpreta. In aceasta zi, ea si-a cunoscut iubirea vietii sale.

Aceasta a publicat recent pe pagina sa de Facebook doua imagini in care este tinuta in brate de sotul ei, Eugen Rabei.

Citeste si: Tatiana Heghea si rolurile ei de poveste. La editia speciala a emisiunii O Seara Perfecta, a fost Zana cea Buna, iar in viata reala se caracterizeaza ca fiind...

Cantareata a scris in dreptul pozelor si un text in care povesteste despre cum a facut cunostinta cu alesul inimii ei chiar in ziua de 7 ianuarie. „Pentru noi, Craciunul pe stil vechi are o semnificatie deosebita. Este ziua in care am intalnit viitorul tata pentru viitorii mei copii. 9 ani, de la acea zi. De obicei, eram la munte aceasta perioada, acolo unde ne-am si cunoscut... dar din momentul cand au aparut in viata noastra acesti ingeri, vacantele se flexibilizeaza precum si conceptul initial al pozelor. Aici, am vrut sa fim doar noi 2 in poze”, a mentionat ea.

Citeste si: „Frumosi si in culorile toamnei!” Tatiana Heghea apare intr-un pictorial de milioane alaturi de sot si copii.

Citeste si: In lenjerie intima si blanuri. Tatiana Heghea – poza de colectie alaturi de sotul ei, in 40 de saptamani de sarcina

Interpreta Tatiana Heghea si sotul ei, Eugen Reabei, formeaza o familie din anul 2015. Ei au impreuna 2 copii, Regina-Raluca si Arthur-Elisey.

Sursa foto: Facebook.com

Articole din aceeasi categorie