21.06.2023
„Tara Mica Cantec Mare” - la cea de-a doua editie! Afla de la dirijorul, Andriano Marian, ultimele detalii despre marele eveniment - VIDEO

Forfota mare si pregatiri si repetitii pentru concertul „Tara Mica Cantec Mare” , direct de la teatrul Verde in studio-ul O Seara Perfecta, organizatorul concertului Adriano Marian.

Concertul „Tara Mica Cantec Mare” este acum la cea de-a doua editie, Adriano a marturisit: „Prima data a fost un proiect pe lot, adica a fost o incercare pentru noi, atunci am avut timp sa asimilez informatia. A fost un proiect nou pentru noi, a fost ianuarie, februarie ne-am aprofundat in muzica, acum toata lumea fuge undeva, sute de evenimente. A fost un concert foarte emotionant pentru mine si pentru toata lumea. DE la concertul de acum chiar avem asteptari bune, speram ca timpul sa fie bun si totul in principiu este pregatit ca sa fie fain”.

„Tematica mai purista si patriotica nu exista repertoriu, este atat de pur, totul est in limba romana, este acel grai placut noua. Piesele unt despre dragostea adevarata, despre natura, despre plaiul meu, marea, deci totul este combinat foarte bine. Eu promit sa fac toto posibilul ca oamenii care o sa vina sa aiba  experinta de neuitat”, a mai adaugat Adriano Marian.

„Alchimia cosmica” - inspiratia Marinelei Bezer pentru cea mai noua sedinta foto! Bloggerita si-a uimit fanii cu niste poze de exceptie - FOTO

Andriano a dezvaluit si cine se va urca pe scena alaturi de el, care din artistii de la noi o sa ridice lumea in picioare.

„Pe 23 iunie pe scena o sa fie Catalin Josan, Pasha Parfeni, Gicu Cimbir, Stefan Albur, Radu Dolgan, Ricu Voda, Felicia Dunaf si Simona. Este un playlist destul de mare, noi nu am fi facut acel concert dac nu era acel izvor nesecat. Eu cred inprimul rand ca acest proiect este unul educativ, pentru ca lumea care are mai putin de 40 poate sa spuna ca aceasta este muzica demodata, insa nu, este o muzica ritmata. Acest proiect este inter-generational, nu este destinat doar pentru parintii nostri si gata”. 

Nina Cretu, pe strazile de la Roma! Vezi pentru ce tinuta a optat bloggerita „Prima data vad...” - FOTO

Articole din aceeasi categorie