31.05.2024
Tany Vander și veniturile ei! Câți banii face din reclamele de pe Instagram - FOTO

Tany Vander a anunțat public pe pagina sa de Instagram ce venituri are. Pentru anul 2023, bloggerița susține că a făcut zeci de mii de euro doar din contractele de publicitate.

„Eu fac 54.000€ doar pe reclamă și asta selectând, neacceptând toate propunerile și asociindu-mi imaginea doar cu ceea ce știu că le-ar plăcea oamenilor din comunitatea mea superbă”, mărturisește Tany într-o postare.

Totodată, în InstaStories, bloggerița a demonstrat printr-o imagine că a plătit taxele fiscale de stat: „Am plătit taxele pentru veniturile mele din Instagram și doar pentru reclame, pentru celelalte afaceri este o altă sumă. Pentru anul 2023 doar pentru reclame, am plătit taxe de 123.586 lei, adica 6500€”.

„Deja observă și lumea că ceva nu e bine”! Edward Sanda, declarații neașteptate despre căsnicia cu Cleopatra Stratan, la aproape 3 ani de la nuntă

Bloggerița afirmă cu certitudine că reclama la ea pe pagină este una calitativă, de aceea prețul ei este mai mare decât al altor bloggeri:

„Da, prețul pentru promovare la mine pe pagină este unul dintre cele mai înalte pe piață, dar în schimb știu ce pot pune pe masă”.

Emily Ratajkowski, în mijlocul unui scandal după ce a pozat în cadă cu fiul ei - VIDEO

Tany Vander este o influenceriță din Republica Moldova cu o comunitate de 223 de mii de urmăritori pe Instagram. Femeia este căsătorită cu omul de afaceri, Vasile Lungo și împreună îi cresc pe fii lor - Adam și Kael.

Articole din aceeasi categorie