31.05.2024
„Deja observă și lumea că ceva nu e bine”! Edward Sanda, declarații neașteptate despre căsnicia cu Cleopatra Stratan, la aproape 3 ani de la nuntă

Edward Sanda a dezvăluit secretul relației cu Cleopatra.

Edward Sanda și Cleopatra Stratan au o căsnicie de aproape 3 ani. În continuare, fac echipă și pe scenă și acasă, iar publicul îi îndrăgește.

Edward Sanda a mărturisit pentru wowbiz.ro cum reușește el și Cleopatra să aibă o relație frumoasă și armonioasă, după 3 ani de căsnicie.

„Dacă nu vine natural, de la fiecare, atunci se cunoaște și încep să apară probleme, certuri, deja observă lumea că ceva nu e bine. Dar, la noi, așa suntem, lucrurile vin natural, firesc, nu punem nicio presiune unul pe celălalt, nu suntem geloși. Suntem noi și cred că asta contează cel mai mult într-o relație. Să fii tu, să înțelegi persoana de lângă tine, să te înțeleagă la fel și să fie o îmbinare frumoasă”, a precizat Edward Sanda, la WOWnews.

Ea este interpreta de la noi care a slăbit 14 kilograme timp de 4 luni! Cum i-a reușit acest lucru: „În fiecare dimineață...” - VIDEO

Cel mai greu moment din relația lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan

Cum nicio relație nu e mereu roz, și cei doi s-au confruntat cu probleme în cuplu. Chiar ei au povestit ce le-a pus piedici de-a lungul timpului.

Vine vacanța! Cezar Stratan, Kamelia Melnic, Regina-Raluca Rabei, dar și alți copii ale vedetelor din Moldova au finalizat anul școlar - FOTO/VIDEO

„Ce nu o să pot să uit vreodată în viața mea este sentimentul și momentul în care a venit Edi în Chișinău după 5 luni în care am stat la distanță, în pandemie. A fost cred cea mai lungă așteptare pe care am avut-o, aveam impresia că nu se mai termină ziua aia. Nu dorim la nimeni să treacă prin chestia asta. Să nu treacă prin distanța prin care am trecut noi, în sensul în care noi nu știam ce se întâmplă. Am avut o situație...noi eram împreună din februarie și în martie s-a dat lockdown, pur și simplu. A fost cea mai mare provocare. Eu eram la ai mei acasă la Chișinău, la școală, el era la București. Nimeni nu știa cât o să dureze, ce o să se întâmple mai departe, era o nebuloasă totală. Ba se închideau granițele, ba se deschideau și tot așa. Asta a ținut vreo 5 luni de zile. În iulie abia s-au deschis granițele, s-a mai liniștit treaba cu carantina, cu restricțiile și el putea să vină în țară”, a declarat Cleopatra Stratan, la WOWnews.

Articole din aceeasi categorie