09.02.2024
Tany Vander - schimbare radicala! Vezi cum arata bloggerita la 19 ani dar, acum la 34 - VIDEO

Bloggerita si-a uimit fanii cu trend viral pe social media. Vezi cum arata aceasta la 19 ani si cat de mult s-a schimbat pana astazi.

Trend-ul viral de pe retelele de socializare in care sa faci un filmulet video cu o imagine din trecut si alta din prezent a fost abordata si de Tny Vander.

Tany a publicat secventa video cu o poza de la 19 ani si una de acum de la 34 de ani, in descriere aceasta a mentionat: „Trebuia sa fac si eu acest trend) 19 ani si 34 ani)) Voua cum va place mai mult?”.

In sectiunea comentarii parerile au fost impartite: „Cu siguranta ca actual 34 iti da o nota de rafinament. Blonda nu categoric”, „Putem sa inchidem trend-ul”, „Blondul nu te avantajeaza, in schimb sunt doua frumuseti diferite, acum esti bestiala”, „Eu consider ca se poate de inchis trend-ul”.

Tany Vander este o influencera din Republica Moldova, cu o comunitate de 220 de mii de urmaritori pe Instagram. Femeia este casatorita cu omul de afaceri, Vasile Lungo si impreuna ii cresc pe fii lor - Adam si Kael.

Articole din aceeasi categorie