31.07.2020
Tany Vander - despre hate-ul pe care-l primeste pe Instagram. „Cand veniti cu hate, eu imi dau seama cine e in spatele mesajului, un om cu un complex de inferioritate major si foarte nefericit.”

Chiar daca este o femeie de succes, o mama fericita si o sotie iubita, Tany Vander se confrunta uneori cu hate-ul de pe retelele de socializare.

Acest fapt insa nu o afecteaza foarte mult, pentru ca stie ca in spatele unor critici neintemeiate nu se pot afla decat oameni frustrati, care se complexeaza si se simt inferiori.

Recent, nutritionista a hotarat sa faca o postare despre acest lucru. Tanara mamica a publicat pe pagina sa de Instagram, cateva imagini in care apare ea, iar in descrierea acestora a lasat un mesaj pentru cei care nu stiu sa-si gestioneze corect emotiile.

„In urma temei de ieri si de azi, inca o data ma conving ca femeile mereu vor invidia si vor critica alte femei, si desigur pe cele mai bune sau mai frumoase ca ele insusi, ori cele mai de succes. Nu poti invidia un om care e cu un nivel mai jos ca tine, sau niciodata n-o sa fii geloasa pe o femeie pe care tu nu o consideri destul de buna, nu? De aceea trebuie sa intelegeti ca de fiecare data cind veniti cu hate, eu imi dau seama cine e in spatele mesajului, un om cu un complex de inferioritate major si foarte nefericit. Si banuiesc eu ca scopul vostru nu a fost sa fiti indentificati astfel, nu? 
In fine, oricum realizez ca n-o sa pot schimba mentalitatea acestor oameni, aici e nevoie de psihoterapie profunda si eu zic sa purcedeti...”, a scris Tany.

Majoritatea urmaritorilor ei au apreciat postarea si au lasat, in sectiunea destinata comentariilor, mesaje de incurajare la adresa femeii de afaceri: „Corect!”; „Invidia e la ordinea zilei. E mai usor sa invidiezi si sa barfesti femeile puternice, care au obtinut un statut, au o activitate de la care primesc satisfactie morala si financiara, o familie unita copii sanatosi si destepti, decat sa munceasca asupra lor, sa se inspire de la aceste femei si sa faca si ele ceva in viata asta.”; „Oamenii cu inteligenta emotionala inalta mereu se vor bucura pentru succesele altor oameni.”, sunt cateva dintre comentariile lasate de admiratorii lui Tany.

Tany Vander este casatorita cu omul de afaceri, Vasiliy Lungo. Cei doi si-au unit destinele in toamna anului trecut. Deja atunci, vedeta era in asteptarea primului copil al cuplului - un baietel, pe care cei doi soti l-au numit Adam.

Surse foto: Google.com; Instagram.com

 

Articole din aceeasi categorie