17.01.2022
Breton „cascada”, coafura „sirena” sau o tunsoare scurta! Afla care vor fi cele mai in voga coafuri in anul 2022: „Incearca macar uneori sa iti lasi parul sa fie asa cum este el, fara a-l coafa” - FOTO

2022 a sosit deja si acesta este un motiv excelent pentru a-ti actualiza look-ul. O transformare, cu siguranta, te ajuta sa faci un restart si sa nu cazi intr-o depresie sezoniera. In acest articol iti prezentam cele mai tari tendinte de coafura ale acestui an.

Cel mai tare lucru este ca de data aceasta chiar exista o multime de tendinte, adica fiecare va putea gasi cu siguranta o optiune pe gustul sau. Diversitatea iti permite sa iesi in evidenta din multime, sa nu-ti pierzi individualitatea si sa arati tuturor ca esti in trend. Cu totii suntem diferiti si asta e grozav! 

Bob baietesc

Nu este foarte clar de ce stilistii au numit astfel tunsoarea, pentru ca nu este nimic masculin in ea, insa cu oamenii creativi nu poti spori. De fapt, acesta este un bob care ne este familiar, de la lungimea barbiei pana la clavicule. Diferenta este ca acum nu este deloc necesar sa-l aranjezi ideal. Secretul sau este in neglijenta usoara si textura naturala, nu netezita, fara margini super-ascutite, ci dimpotriva, incearca sa adaugi mai multa viata coafurii tale. 

Aparitie rara! Cristofor Aldea-Teodorovici a publicat imagine cu familia sa: „Toti oamenii sunt buni si au putere pentru a iubi, doar ca unii au uitat cum e asta..” - FOTO

Ondulare naturala

Accepta-te asa cum esti, cu atat mai mult ca acest lucru este in tendinta acum. Incearca macar uneori sa iti lasi parul sa fie asa cum este el. Drept, cret, pufos, oricum nu ar fi. Ondularea naturala, in stilul anilor 1980, cu parul putin ciufulit, a cucerit podiumurile si acum este practicat in viata de zi cu zi. 

Breton „draperie”

Bretonul suprapus, care se mai numeste si „draperie”, arata foarte frumos, adauga volum coafurii chiar si cand ai o tunsoare scurta. El trebuie sa fie scurt in centru si mai lung in margini. De asemenea, aceasta optiune arata la fel de bine cu un „care” sau cu parul lung. Este versatil si usor de intretinut. 

Sofia Vergara - aproape neschimbata de 30 de ani. Actrita columbiana, irezistibila in costum de baie, intr-o imagine din anii '90 - FOTO

Breton „cascada”

Pentru fetele cu parul cret, expertii ofera bretonul „cascada” in acest sezon. Nu este un simplu breton, ci este tuns in asa mod, incat suvitele sa ajunga la linia genelor, neatingangu-le. Este practic si iti arata parul cret in toata splendoarea. Poti sa porti acest breton atat cu parul liber, cat si strans intr-o coada sau intr-un coc. 

Coafura noii generatii

Aceasta tunsoare are multe denumiri si o poti recunoaste dintr-o mie. A intrat prima data la trend in anii 1970, apoi si-a recastigat popularitatea in 2010, iar acum este din nou una dintre principalele tendine. Multumeste-i lui Billie Eilish! Ea a facut pasul catre aceasta coafura, iar stilistii au facut-o moderna si relevanta pentru fiecare domnisoara.

Bloggerita Cassey Ho a aratat, cu ajutorul Photoshopului, care erau standartele unei figuri ideale la femei timp de 100 de ani - FOTO

Aceasta coafura este potrivita mai mult pentru o lungime medie, cu un breton usor si multe suvite, parca subtiate cu un brici. Ea iti arata parul vizual mai lung si-i da volum. Un alt plus este ca nu trebuie sa o actualizezi des: este o coafura frumoasa si nu creeaza deloc probleme. Apropo, nu trebuie sa o coafezi, ci las-o sa se usuce natural, pulverizand parul cu un spray pentru textura.

Coafura „sirena”

Si din nou ajungem la tendintele anilor 1990 si 2000, celebrand revenirea in moda a glamourului. Suvite lungi, voluminoase, stralucitoare, asezate in valuri bine structurate. Aceasta poate fi numita cu siguranta o coafura care va atrage atentia tuturor asupra ta. Nu numai uscatorul potrivit, dar si spray-urile de volum (nu uita de protectia termica) te vor ajuta sa creezi senzatia de par dens.  

Apropo, pentru a sublinia si mai mult buzele, pometii si ochii, cere stilistului sa iti faca cateva suvite cu cativa centimetri mai scurte. Lungimea este selectata individual: trebuie sa te concentrezi  pe ceea ce doresti sa evidentiezi in look-ul tau.

Inca mai scurt!

Daca te-ai saturat de lungime si vrei par mai scurt, atunci fa-o! Idrazneste! Expertii si stilistii prezic o popularitate mare a tuturor tipurilor de variatii „pixie”. Scurt, ultrascurt, cu elemente rase, diferite modele, culori diferite, de la natural la neon - poti crea absolut tot ce iti vine in minte. Esti limitata doar de propria imaginatie si de codul vestimentar (daca lucrezi intr-o companie in care conteaza aspectul fizic).

Adda - fotografie emotionanta alaturi de mama sa! Cat de bine seamana cu cea care i-a dat viata - FOTO

Daca nu stii de unde sa incepi, atunci iti dam un indiciu: cere coaforului sa nu-ti faca o tunsoare de aceeasi lungime, ci sa faca partile laterale mai scurte, in timp ce partea superioara si spatele capului o va lasa mai lunga. 

Articole din aceeasi categorie