11.06.2024
Svetlana Nichitina vorbește în premieră despre fostul ei soț. Cum arată, dar și în ce relație a rămas cu el: „Am fost căsătorită 8 ani și am făcut 2 copii” - FOTO

Deși până acum era discretă în ceea ce privește viața ei personală, acum Svetlana Nichitina a decis să vorbească pe online despre relația amicală în care a rămas cu fostul ei soț.

Fiind întrebată de un abonat: „Cu foștii tătici tot ați avut așa teatru sau circ ca cu tatăl lui Patric?”, Nichitina a răspuns: „Nu. Doar o dată am fost căsătorită. Vă prezint primul meu soț cu care am fost căsătorită 8 ani și am făcut 2 copii. Suntem într-o relație matură și adecvată unde colaborăm. S-a terminat istoria din diferite motive. Tot el mi-a permis să îmi refac viața atunci când o să fiu gata să-mi fac o familie”. 

De asemenea, ea a postat și o fotografie din arhiva personală în care stă la braț cu cel care i-a fost soț timp de 8 ani.

Actrița faimoasă care semăna cu Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață. Coincidența bizară legată de moartea celor două - VIDEO

De asemenea, Svetlana a menționat că în prezent trece printr-o situație mai dificilă, însă speră să ajungă la un numitor comun cu tatăl fiului ei mai mic, Patric Hanganu.

„La momentul actual se întâmplă niște chestii ieșite de sub control din toate punctele de vedere și este greu, dar posibil de găsit un echilibru emoțional și stabil”, a notat Svetlana.

Scandalul dintre Patric Hanganu și fosta lui iubită a început în ianuarie curent, când interpretul a ieșit în lacrimi pe online spunând că s-a despărțit de mama copilului său, iar aceasta nu îi permite să-și vadă copilul.

Svetlana Nichitina este fosta iubită a interpretului Patric Hanganu. Cei doi au împreună un baiețel.

Psihoterapeutul Andriana Verega a creat un proiect unic de dezvoltare personală: „L-am copt vreo 4 ani pentru a veni cu ceva într-adevăr de valoare” - VIDEO

Patric Hanganu este un interpret din Republica Moldova. S-a făcut cunoscut în showbiz după ce a uimit jurații prin vocea s-a inconfundabilă la show-ul „Românii au talent” și s-a calificat în etapa următoare a concursului. El se simte împlinit că povestea vieții sale a fost auzită peste tot, devenind acum mult mai puternic și cunoscut de toată lumea.

Articole din aceeasi categorie