11.06.2021
Surpriza cu tort de la fundul Oceanului Indian! Cum a fost surprinsa Sanda Diviricean de ziua ei. „Cea mai frumoasa felicitare ever”

Inca din luna decembrie, Sanda Diviricean impreuna cu sotul ei se afla in Bali. Se odihnesc si admira cele mai exotice si frumoase locuri de pe malul Oceanului Indian. Ea este activa pe retelele de socializare si posteaza poze extraordinare, dar si cum isi petrece timpul acolo.

Astazi, psihologul isi sarbatoreste ziua de nastere, iar cu aceasta ocazie, sotul sau i-a organizat o surpriza deosebita, in apele Oceanului Indian. „cea mai frumoasa felicitare ever”, a spus Sanda.

Pe pagina sa de Instagram, Sanda a scris o frumoasa postare in care a vorbit despre perceptia proprie despre zilele de nasteri si a publicat cateva fotografii in care apare inconjurata de baloane si flori. „Eu demult nu mai gandesc in termeni de varsta. Varsta este o combinatie de cifre. De fapt nu mai gandesc nici in termeni de loc, ocupatie, statut, nationalitate, religie, nume. Toate acestea sunt combinatii de cuvinte, etichete, idei, ganduri.

Daca cineva ar vrea sa stie mai multe detalii despre mine, mi-ar placea sa-i raspund ca am o varsta in care ma simt foarte bine, traiesc acolo unde sufletul meu se bucura, ma ocup cu ceea ce imi place, nationalitatea mea are mirosul placintelor facute de mama, religia mea este una spirituala, iar numele meu este viata (life). Scriu asta si simt cata libertate imi da aceasta constiinta. Scriu si zambesc.

 Parca as fi si parca nu as fi. Dar asa este. Tot ce avem astazi este viata, noi suntem viata si tot ce este important este starea pe care o avem si pe care o putem darui altor vieti. Restul va disparea intr-o zi. Restul e desertaciune.

Nu schimbati viata pe cifre, cuvinte, nume, dogme. Folositi-va de ele, dar nu lasati ca ele sa va foloseasca. Tineti minte cine sunteti. Si daca tineti minte cine sunteti, veti tine minte ca toti suntem una, toti ne-am nascut odata, in acelasi timp si niciodata nu vom muri.

Deci azi, ca si in oricare alta zi, putem sa ne spunem “La multi ani!”

Sanda Diviricean este coordonatoarea proiectului de dezvoltare personala si psihologie „Renasterea Femeii” si cofondatoarea unui brand de haine pentru doamne si domnisoare.

„Happy 34” Valentina Nafornita si-a sarbatorit ziua de nastere in Barcelona. Cine i-a fost alaturi

Sursa foto: Instagram

Articole din aceeasi categorie