31.05.2022
Supravietuieste in America pentru a-si indeplini visul! Afla povestea moldovencei Irina Madan, o tanara ambitioasa care creeaza piese unice cu motive traditionale in SUA: „Am revenit sa mananc cirese si sa miros bujori...” - VIDEO

Irina Madan este cea care vinde bujorii moldovenesti in SUA, iar dupa doi ani a revenit acasa. Despre aceasta frumoasa experienta, dar si activitatea sa de acolo ne-a povestit chiar ea in cadrul unui interviu marca O Seara Perfecta.

Irina Madan creeaza si picteaza haine unice in SUA, iar unul dintre motivele des utilizate este bujorul: „Sunt niste flori superbe pe care din pacate nu le-am gasit acolo in America, dar imi amintesc atat de mult de casa si da, ador mirosul lor.”, precizeaza Irina.

Despre revenirea sa acasa, Irina a povestit ca a fost una foarte emotionanta: „Revenirea este foarte frumoasa, este emotionanta si in acelasi timp si foarte haotica. Este diferit, mai ales ca daca nu am fost acasa timp de doi ani sunt atat de coplesita de emotii pozitive ca nu pot realiza, e de parca viata mea s-a impartit in doua linii paralele si s-au unit liniile, adica perioada in care nu am fost acasa nici nu a existat.”,mai spune invitata.

Irina povesteste ca dorul de casa o macina foarte mult in ultima perioada si nu a mai putut face fata acestuia, asadar, a revenit: „Am venit sa mananc cirese, capsuni si sa miros bujorii.” 

Diferenta dintre Instagram si realitate. Cum arata Cardi B fara filtre si hainele extravagante de scena - FOTO

Totodata, Irina a afirmat ca viata sa in America este mai degraba o supravetuire: „Eu vorbesc strict despre experienta mea. Este foarte greu sa construiesti ceva intr-o tara straina si mai ales activitatea mea, in care este foarte greu sa iti faci un loc, dar nu voi renunta niciodata la visul meu, doar ca sunt constienta ca va dura ceva mai mult pana voi ajunge acolo unde imi doresc pentru ca eu deocamdata nu mi-am gasit drumul, stiu doar destinatia si in timp, cu pasi mici voi ajunge acolo.”, a vorbit Irina.

Tanara povesteste ca in America, domeniul artei nu iti asigura neaeparat existenta, de aceea a fost nevoita sa aiba mai multe job-uri din diverse domenii. 

Visul cel mare al Irinei este  sa creeze foarte multe haine pictate manual si sa calatoreasca. 

Creatoarea afirma ca toate  colectiile pe care le creeaza le pastreaza la ea in apartament: „Eu nu vand absolut nicio tinuta pentru ca am o conexiune atat de profunda in primul rand, si in al doilea rand daca primesc o comanda am nevoie sa vad haine si sa creez exact aceeasi piesa.”

Chiar daca au trecut 17 ani de la destramarea trupei O-Zone, au ramas prieteni la fel de buni! Radu Sirbu a publicat o fotografie rara alaturi de Arsenium: „Pacat ca nu este si Dan” - FOTO

Ea recunoaste ca perioada pandemiei nu a fost una prea favorabila, iar comenzile nu au fost prea generoase. 

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie