15.09.2020
Superba Jennifer Lopez a infierbantat scena cu un dans la bara si i-a vrrajit pe toti in ipostaza unei stripteuze cu experienta

Cantareata si actrita Jennifer Lopez a aparut in ipostaza unei dansatoare inflacarate si i-a lasat fara cuvinte pe internauti.

Vedeta, impreuna cu prietenii si colegii au sarbatorit prima aniversare a filmului Hustlers, in care a jucat unul dintre rolurile principale. Pe pagina sa de Instagram, ea a publicat un videoclip pentru a le aminti fanilor de frumoasa productie cinematografica.

Jennifer Lopez a jucat rolul unei stripteuze cu experienta, care indruma si invata colegele sale mai tanare. In videoclipul postat de vedeta, ea este surprinsa in tinute foarte sexy in procesul muncii.

 Personajul  pe care il joaca actrita - Ramona, danseaza la bara si cocheteaza cu clientii. Cea mai izbitoare este imaginea in care ea apare imbacata intr-un body argintiu, peste care Jennifer a imbracat o blana.

 

Fanii viruali au reactionat instant: „Cel mai bun film.” „Imi place foarte mult.”, „Esti cea mai buna.” „Acest pole dans este iconic.”, au comentat acestia.

Tie cum ti se pare dansul?

Citeste si :  Sexy mamacita! Cum se relaxeaza frumoasa Xenia Deli

Sursa foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie