11.10.2022
Suma fabuloasa cu care s-a vandut halba de bere din care a baut Ed Sheeran la Oktoberfest-ul de la Frankfurt

Fanii infocati ai celebritatilor sunt capabili de gesturi uimitoare pentru a-si vedea idolii sau pentru a intra in posesia unui obiect folosit anterior de vedete. Acesta este si cazul halbei de bere din care a baut Ed Sheeran la Oktoberfest-ul de la Frankurt, potrivit Agerpres.

Potrivit organizatorului Oktoberfest, halba de bere din care a baut artistul Ed Sheeran la festival a fost vanduta pe Ebay pentru suma impresionanta de 1.960 de euro.

Scandal intre Emilian Cretu si Tany Vander? Actorul a publicat un filmulet controversat in mediul online care a ajuns in scurt timp viral - VIDEO

Cel mai mare ofertant pentru halba, cunoscuta sub numele de "stein", a fost Marele Consiliu al Asociatiilor Carnavalului din Frankfurt. Suma de aproape 2.000 de euro va fi folosia pentru a finanta constructia unei noi scoli in Republica Dominicana.

"Vom lua ADN-ul din resturile de bere din stein si-l vom clona, si apoi Ed Sheeran ni se va putea alatura in fiecare an la Oktoberfest", a glumit purtatorul de cuvant al Marelui Consiliu, Uwe Forstmann.

Cantaretul britanic a participat la Oktoberfest cu grupul de prieteni dupa un concert recent.

Chiar daca e sportiv, inima ii canta de fericire! Sotul Doinei Sulac a compus melodia pentru primul lor dans. Vezi cat de gratios au dansat cei doi miri in aplauzele tuturor - VIDEO

Sheeran a avut chiar si o aparitie neasteptata pe scena, purtand Lederhosen (imbracamintea specifica festivalului) si tinand in mana halba de bere. Cantaretul  in varsta de 31 de ani a interpretat hitul sau "Perfect" si clasicul "Everybody" al celor de la Backstreet Boys.

Articole din aceeasi categorie