01.03.2024
Subtirica ca o tinerica! La 70 de ani, Brigitte Macron are o silueta de invidiat intr-o rochie Balmain - FOTO

Marti, 27 februarie, a fost o seara festiva la Palatul Elysee din Franta. Pentru o cina de stat, Brigitte Macron, Prima Doamna, a aratat impecabil intr-o rochie Balmain!

Prima Doamna a Frantei, Brigitte Macron, a avut o aparitie demna de Saptamana Modei! Marti, ea a ales un look elegant pentru o seara speciala la Palatul Elysee. Marti, 27 februarie, palatul a fost scena unui dineu de stat organizat in onoarea emirului Qatarului, Tamim ben Hamad Al Thani.

Sub decorul impresionant al Palatului Elysee s-a aflat, bineinteles, Emmanuel Macron, dar si Kylian Mbappe, singurul jucator de la Paris Saint-Germain invitat la acest eveniment. Insa toti ochii erau atintiti asupra Primei Doamne. Brigitte Macron a ales o rochie de bal care i se potrivea perfect. Prima Doamna si-a pus toata increderea in Olivier Rousteing pentru a-i crea tinuta spectaculoasa.

Directorul artistic de la Balmain a creat o rochie neagra pentru Brigitte Macron. Forma mulata a pus in evidenta silueta zvelta a Primei Doamne. Pentru a da un twist look-ului, rochia a prezentat umeri structurati si detalii aurii.

Pentru a completa look-ul, sotia lui Emmanuel Macron a optat pentru un coc sic si o serie de bijuterii, o geanta de tip clutch si pantofi negri. In trecut, designerul casei de moda Balmain a recunoscut ca simte o admiratie profunda fata de fosta profesoara. „Sunt un fan total al lui Macron, al familiei Macron. Ea reprezinta Franta in toata splendoarea ei", a declarat el pentru publicatia franceza Liberation. 

Horoscop 1 martie 2024. Zodiile care vor sa traiasca o iubire ca-n povesti

Brigitte Macron si secrete ei de moda

Trebuie amintit ca, din anul 2017, Brigitte Macron a devenit o icoana a modei pe care designerii o acapareaza. Iar pentru look-urile sale, Prima Doamna vrea sa puna in valoare savoir-faire-ul francez.

Deva Cassel a uimit cu frumusetea ei la Paris si Milano. Fiica celebrei Monica Bellucci, noul superstar al modei

„Brigitte Macron are dorinta de a reprezenta industria franceza a luxului si a modei. Ea are o silueta perfecta si, mai presus de toate, un discurs magnific", a analizat Nicolas Ghesquiere, directorul artistic al colectiilor feminine Louis Vuitton. El a explicat ca Prima Doamna si-a ales singura tinutele de-a lungul anilior si ca avea „un gust pentru arhitectura hainelor, o silueta bine definita". In ceea ce priveste culorile, ea inclina spre „albastru, albastru marin, ivoriu. Si rosu! Culorile drapelului".

Articole din aceeasi categorie