01.03.2024
Deva Cassel a uimit cu frumusetea ei la Paris si Milano. Fiica celebrei Monica Bellucci, noul superstar al modei - FOTO

La doar 19 ani, Deva Cassel a devenit un nume si un chip cunoscut in lumea modei. A aparut pe mai multe podiumuri sezonul trecut, inclusiv pentru Courreges si Coperni, si a continuat sa faca senzatie la spectacolele de anul acesta puse in scena de marii designeri la Paris si Milano. Fie ca defileaza pe catwalk, fie ca se afla in primul rand la prezentarile unor case cu renume, Deva s-a transformat deja intr-un superstar al industriei fashion.

Modelul, care este fiica actorilor Monica Bellucci si Vincent Cassel, a fost prezent saptamana aceasta la show-ul Dior al directoarei de creatie Maria Grazia Chiuri.

Deva are o relatie cu Saul Nanni, un actor italian in varsta de 24 de ani care va aparea in rolul jucat de legendarul Alain Delon, intr-o adaptare a The Leopard (1963), in care Delon a facut echipa cu Burt Lancaster si Claudia Cardinale.

PFW - Dior Haute Couture Spring/Summer 2024 - Arrivals NB

Deva nu are o cariera in ascensiune doar pe podiumul de moda, ci si pe platourile de filmare, obtinand deja cateva roluri ravnite. Mai mult, ea va interpreta rolul facut de Cardinale, in acest remake de sase episoade.

*EXCLUSIVE* Vincent Cassel and his family hit some waves at Ipanema Beach

Recent, Deva a facut lumina asupra relatiei ei cu Vincent si Monica, marturisind ca acestia au incurajat-o sa urmeze o cariera in industria divertismentului. „M-au invatat sa privesc mereu inainte, sa am mereu grija de mine, sa fiu intotdeauna amabila si sa tin mereu cont de faptul ca minunile se pot intampla. Sunt mult mai multe, dar ideea este ca m-au invatat cum sa fac fata situatiilor neasteptate si sa traiesc dupa propriile mele reguli, respectand in acelasi timp oamenii si mediul in care ma aflu”.

„Imi amintesc ca am rasfoit cartile uriase de moda ale mamei mele pe care le tinea in casa de cand ma stiu”, a mai povestit ea. „Totul era atat de bine ingrijit si frumos. Stiam ca vreau sa lucrez in acea industrie la un moment dat in viata mea, dar cu siguranta nu ma asteptam sa o iubesc atat de mult si sa-mi castig existenta din ea. Mare parte din copilaria mea nu mi-am dorit sa fiu actrita. Toata lumea ma intreba despre asta, fapt ce m-a indepartat de acea lume. Cu timpul insa, am inceput sa devin din ce in ce mai interesata de industria cinematografica si de experientele pe care le putea oferi”.

Articole din aceeasi categorie