04.05.2021
Studiile pe care le-a facut n-au nicio legatura cu muzica. Ce facultate a absolvit Valentin Uzun: „In perioada pandemiei am avut mai mult timp pentru acest lucru.” - VIDEO

Cu ocazia Sfintelor sarbatori de Paste, Valentin si Amelia Uzun vin cu o surpriza muzicala pentru toti crestinii, Imnul Invierii.

Citeste si :  Vrea sa-i aduca pe toti ACASA! Nelly Ciobanu, alaturi de cele doua surori ale sale si mama lor. „Suntem cinci la parinti, 3 fete si doi baieti. De mult timp coc in capul meu un gand; sa- i string pe toti la o masa de sarbatoare”

Invitat in platoul emisiunii O Seara Perfecta, Valentin Uzun a vorbit despre duetul emotionant tata fiica si despre sarbatorile Pascale. „Este un videoclip in care am facut si o amintire pe viitor. O sa treaca anii, copiii o sa creasca mari si o sa ne mandrim cu acest videoclip. Suntem o familie foarte unita, buneii sunt chiar langa noi. Suntem chiar intr-o ograda si copiii cand doresc, se duc la ei."

Acum Valentin este un interpret indragit, insa in documente, artistul are studii agricole. „Candva am studiat la Universitatea Agrara si eu, am facut facultatea de horticultura, specialitatea silvicultura si gradini publice si imi place foarte mult. In perioada pandemiei am avut mai mult timp pentru acest lucru. Am reusit cu copiii sa sadim cate ceva. Am sadit zmeura, capsuni, pentru copii.”

Priveste interviul in intregime si afla cu cine dintre parintii sai seamana Valentin Uzun si cum a sarbatorit artistul Pastele in acest an.

Citeste si :  Dupa 27 de ani de casnicie si trei copii crescuti impreuna, Bill Gates a anuntat ca divorteaza de sotia sa. „Nu mai credem ca putem creste impreuna ca un cuplu in urmatoarea faza a vietii noastre.”
Articole din aceeasi categorie