31.07.2023
Amal si George Clooney, imagini rare alaturi de gemenii lor - FOTO

Amal si George Clooney au fost surprinsi alaturi de gemenii lor in Italia.

Amal si George Clooney isi petrec vacanta de vara alaturi de gemeni lor, Ella si Alexander, in Italia. Cei patru au fost surprinsi in acest weekend in timp ce se bucurau de o plimbare cu barca pe Lacul Como.

Actorul in varsta de 62 de ani purta o tinuta casual, formata dintr-un tricou polo si o pereche de pantaloni kaki, in timp ce sotia sa, Amal, a ales o rochie neagra, scurta, pe care a accesorizat-o cu o palarie si o pereche de ochelari de soare.

Dara a publicat o melodie nelansata pana acum! Ce povesteste interpreta despre „Zenit” - VIDEO

Cei patru pareau ca se simt extrem de bine impreuna si ca profita la maximum de plimbarea relaxanta cu barca, paparazzi surprinzandu-i pe George si pe sotia acestuia tinandu-i in brate pe gemenii lor in varsta de sase ani.

In urma cu cativa ani, George Clooney a vorbit despre prima intalnire cu Amal, care a avut loc chiar in orasul Como din Italia.

„A venit in vizita cu un prieten la casa mea din Como”, a inceput povestea Clooney in cadrul emisiunii lui Drew Barrymore. „Cel mai amuzant lucru este ca m-a sunat Bryan Lourd, agentul meu, care tocmai o cunoscuse pe Amal la un alt eveniment si ea a spus: ‘Da, ma duc la Como cu un prieten de-al meu”, iar el m-a sunat si mi-a zis: „Vine o fata la tine acasa cu care te vei casatori”, a mai marturisit actorul.

„Eu i-am spus: Esti un idiot. Stii ca nu se va intampla asta. Si apoi a aparut Amal si am stat de vorba toata noaptea si am inceput sa-i scriu o gramada de scrisori”, a marturisit George.

De asemenea, in urma cu doi ani, actorul a vorbit si despre ziua in care a aflat ca va deveni tata pentru prima oara.

„Nu am vrut sa am copii. Si atunci aceasta fiinta umana extraordinara a intrat in viata mea si m-am indragostit nebuneste. Apoi am stiut din momentul in care am cunoscut-o ca totul avea sa fie diferit”.

Viata i-a fost pusa pe pauza chiar de ziua ei! Mama a doua fetite, se afla in stare grava la spital, dupa ce masina pe care o conducea a fost lovita de un alt automobil, in capitala. Mediul online, impanzit de mesaje de sustinere

„Nu stiam ca voi avea gemeni”, a declarat el, citat de revista People. „Exista acel moment in care mergi la medic si scoate aceasta bucata de hartie care este o sonograma si spune: ‘Iata!’, iar tu spui: ‘Este un baietel’. Eu zic: ‘Baietel, fantastic!’ Si ei au spus: ‘Si cealalta este fata’, iar eu am spus: ‘Oh, la naiba!'”, a declarat Clooney in cadrul podcast-ului WTF with Marc Maron.

Articole din aceeasi categorie