17.11.2022
The Motans si Irina Rimes - o noua colaborare de succes! Interpretii au lansat piesa „Gata De Zbor”. Afla ce spune Denis Roabes despre acest duet - VIDEO

Dupa ce si-au uimit fanii in 2018 cu  „Cel Mai Bun DJ”, iar in 2019 cu „Poem”, cei doi artisti de la noi au dat din nou lovitura cu o piesa nou-nouta si anume „Gata de Zbor”.

Despre lansarea piesei, The Motans a anuntat acum cateva zile publicand o imagine cu el si Irina de la filmari.

„Gata de zbor. 17 Noiembrie.”, a scris artistul. De asemenea, odata ce a fost lansata piesa, el a mai mentionat pe pagina sa de Facebook: „Cea mai frumoasa colaborare dintre mine si Irina, de pana acum.”

„The Motans si Irina nu ne-au dezamagit niciodata.”, „Efectiv plang de bucurie! Am asteptat atat de mult acest cantec! Foarte emotionant videoclipul! Ce versuri profunde. Va iubesc mult!”, „Chiar a meritat asteptarea! Felicitari pentru piesa, oameni frumosi!”, sunt cateva din mesajele din sectiunea de comentarii a piesei de pe Youtube.

Laura Vetty este o blonda focoasa care atrage toate privirile, dar cum arata aceasta la 15 ani? Vezi imagini exclusive cu interpreta din copilarie si adolescenta - FOTO

In doar o ora, piesa a adunat peste 15 mii de vizualizari si 2 mii de aprecieri. Versurile si muzica au fost compuse de Denis si Irina, iar productia ii apartine lui Marcel Botezan, Sebastian Barac si Quick.

The Motans este un cantaret, compozitor si textier din Republica Moldova. Artistul si-a lansat pe 7 martie 2018 albumul de debut My Gorgeous Drama Queens.

Au devenit cunoscuti datorita concursului „Fabrica de Staturi”! Vezi cum aratau Irina Rimes, Alexandru Manciu, Gloria Gorceag, dar si alti interpreti de la noi atunci cand au participat la cunoscutul show - FOTO

Irina Rimes este o cantareata si compozitoare din Republica Moldova, care in prezent activeaza si locuieste in Bucuresti. Irina Rimes a devenit cunoscuta in Republica Moldova dupa ce a participat in 2012 la concursul Fabrica de staruri, unde a ajuns pana in finala.

Articole din aceeasi categorie