11.09.2023
Gina Pistol si-a suparat soacra: „Daca as fi putut sa pedepsesc”. Ce gest a deranjat-o pe mama lui Smiley

Gina Pistol si Smiley formeaza unul dintre cele mai frumoase si mai apreciate cupluri din showbiz-ul romanesc si, din primavara acestui an, sunt sot si sotie. Cei doi s-au cununat atat civil, cat si religios, iar petrecerea a fost una de poveste, asa cum rar se intampla.

Cu toate acestea, in urma cu aproximativ trei ani, cuplul a trecut printr-un moment nu tocmai placut. Gina si Smiley si-au dorit foarte mult sa devina parinti, dar acest lucru era pe cale sa nu se intample, deoarece, din cauza unor probleme de sanatate, aceasta avea sanse mai mici de 1% de a ramane insarcinata.

Viata a fost, totusi, de partea lor si le-au daruit-o pe micuta Josephine, in varsta de doi ani si jumatate. Cand au aflat vestea cea mare, au preferat sa tina totul pentru ei, pentru a se asigura ca sarcina nu va intampina niciun fel de problema.

Horoscop 11 septembrie 2023. O zodie reia o poveste de iubire din trecut

Deoarece stiau cat de mult isi doresc un copil atat ei, cat si familiile lor, nu au vrut ca vestea sa fie urmata de una neplacuta. Insa, presa a divulgat secretul, iar parintii lui Smiley au fost suparati din cauza fatului ca au trebuit sa afle in acest fel.

„Un lucru s-a mai intamplat in primul trimestru de sarcina, parintii nostri au aflat din presa ca eu sunt insarcinata. A fost foarte urat. Daca as fi putut sa pedepsesc pe cineva, atunci as fi facut-o fara sa stau pe ganduri”, a povestit Gina, la acea vreme.

Dupa ce le-au explicat situatia parintilor, apele s-au linistit si au trecut cu vederea momentul cu pricina. Acum, intreaga familie se bucura de prezenta lui Josephine si vede lumea prin ochii ei.

„Sunt desfigurata si deformata!”, spunea Linda Evangelista in urma cu un an. Cum arata chipul ei acum - FOTO

Inca de cand s-a nascut micuta Josephine, Gina Pistol si Smiley au decis sa nu ii arate chipul in mediul online, deoarece vor sa o protejeze de tot ceea ce s-ar putea intampla apoi. Cu toate acestea, sunt dispusi sa le-o prezinte tuturor, doar atunci cand ea isi va dori acest lucru, moment asteptat de fanii lor.

Dupa nunta de poveste a celor doi, Gina si Smiley au plecat in luna de miere, in sudul Frantei. Acestia au petrecut clipe minunate impreuna si si-au creat amintiri pe care nu le vor uita niciodata, bucurandu-se pe deplin de statutul de sot si sotie. 

Articole din aceeasi categorie