19.04.2022
Mesajul emotionant postat de Katia, sora lui Cristiano Ronaldo, dupa ce unul dintre gemeni i-a murit la nastere

Cristiano Ronaldo trece prin momente extrem de grele, dupa ce unul dintre doi gemeni pe care ii astepta alaturi de Georgina Rodriguez a murit la nastere. 

La scurt timp, atacantul lui Manchester United a primit mesaje de incurajare din partea multor personaje din lumea sportului, dar si din partea familiei. 

Una dintre cele doua surori mai mari ale sale, Katia Aveiro, a postat un mesaj emotionant pe Instagram, alaturi de doua fotografii in care apar atat Georgina si Alana, una dintre fiicele lui Ronaldo, cat si atacantul alaturi de unul dintre nepotii sai. 

Tragedie in familia lui Cristiano Ronaldo! Georgina Rodriguez a nascut, insa unul dintre gemeni a murit la nastere. Mesajul emotionant publicat de sportiv - FOTO

„Te iubesc si toata inima mea este alaturi de tine. Dumnezeu sa aiba grija de tot si sa iti contureze calea mai mult si mai mult.

Micul nostru inger este deja in poala tatalui ei, iar micuta noastra care este deja aici (n.r. Alana, 4 ani), puternica si plina de sanatate, ne va invata mai mult si mai mult ca numai iubirea conteaza”, a fost mesajul surorii fotbalistului. 

Cristiano Ronaldo a anuntat printr-un mesaj postat pe Twitter ca unul dintre gemeni, baiatul, pe care tocmai il nascuse Georgina, a decedat imediat dupa nastere. Lusitanul a precizat ca fata este in regula, dar a cerut ca pentru momentul dat sa i se asigure linistea pentru a trece peste aceasta tragedie.

„Iti sfasie sufletul!” Mesajul emotionant pe care l-a transmis Andrei Bednyakov, prezentatorul care si-a pierdut de curand mama: „Inca nu imi vine sa cred” - FOTO

„Cu profunda tristete trebuie sa anuntam ca baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un parinte. Doar nasterea fetitei noastre ne da putere sa trecem peste acest moment cu o anumita speranta si fericire. Vrem sa multumim tuturor doctorilor si asistentelor pentru toata ingrijirea pe care ne-au acordat-o.

Suntem devastati de aceasta pierdere si va rugam sa ne respectati intimitatea in aceste vremuri dificile. Dragul nostru baiat, esti ingerul nostru. O sa te iubim pentru totdeauna”, a fost mesajul transmis de Cristiano Ronaldo si Georgina Rodriguez pe Twitter.

Sursa FOTO: Instagram

Articole din aceeasi categorie