27.09.2023
Sotia lui Bruce Willis, veste trista despre actor. Cum arata starul in cele mai recente imagini

La inceputul acestui an, Bruce Willis a fost diagnosticat cu dementa frontotemporala, la varsta de 68 de ani. Din acel moment, actorul beneficiaza de o ingrijire mult mai atenta din partea familiei, dar starea de sanatate a acestuia ii ingrijoreaza pe cei apropiati.

Emma Heming, sotia lui Bruce Willis, trece prin momente cumplite, impreuna cu ceilalti apropiati, dupa ce actorul a fost diagnosticat cu o boala destul de grava. Aceasta a recunoscut ca „este greu de stiut”, daca Bruce Willis stie sau nu ce se intampla cu el.

A slabit 13 kg, are numeroase operatii estetice, iar acum nu mai scapa de paparazzi. In ce ipostaza a fost surprinsa vedeta - FOTO

In cadrul unei emisiuni televizate, relateaza Daily Mail, sotia lui Bruce Willis  a oferit mai multe noutati despre starea de sanatate a acestuia, care se deterioreaza in mod constant. Boala de care acesta sufera duce la deteriorari ale comportamentului, ale limbajului si ale personalitatii.

„Ceea ce am invatat este ca dementa este grea. Este greu pentru persoana diagnosticata. Este greu si pentru familie. Si asta nu este diferit pentru Bruce sau pentru mine sau pentru fetele noastre. Cand spun ca este o boala de familie, chiar este”, a precizat Emma Heming.

Mai mult decat atat, aceasta a marturisit ca familia a vorbit deschis si sincer cu copiii despre boala lui Bruce, pentru ca acestia sa cunoasca exact problemele cu care actorul se confrunta si sa invete cum trebuie sa gestioneze aceasta situatie sensibila.

De asemenea, Emma recunoaste ca nimeni nu isi poate da seama daca Bruce este sau nu constient de perioada prin care trece, dar, cu toate acestea, familia a acceptat situatia la care trebuie sa se adapteze si continua sa ii fie alaturi, indiferent de orice.

Horoscop 27 septembrie 2023. O zodie este lovita de noroc. Are o zi fabuloasa pe toate planurile

„Nu face ca totul sa fie mai putin dureros, dar faptul ca sunt in acceptare si ca stiu ce i se intampla lui Bruce face ca totul sa fie un pic mai usor”, a mai dezvaluit aceasta.

Desi starea lui Bruce nu este una foarte usoara si are nevoie, in permanenta, de ajutor, Emma Heming a dezvaluit ca un motiv de bucurie este faptul ca actorul continua sa fie un tata iubitor si rabdator. 

Articole din aceeasi categorie