27.09.2023
A slabit 13 kg, are numeroase operatii estetice, iar acum nu mai scapa de paparazzi. In ce ipostaza a fost surprinsa vedeta - FOTO

Are 28 de ani, insa multi spun ca, din cauza operatiilor estetice, arata de 40! Chloe Ferry este una dintre cele mai populare vedete de reality show din Marea Britanie, iar fiecare aparitie a ei in public este un adevarat spectacol.

Urmarita de 3,8 milioane de oameni pe Instagram, Chloe Ferry este una dintre vedetele preferate ale paparazzilor. Vedeta nu pare deloc deranjata de prezenta acestora, dimpotriva, se lasa surprinsa din toate unghiurile.

Johy Davis si Suzana Popescu au lansat videoclipul la piesa: „Sunt flacau de insurat”: „Bravo pentru curaj...” - VIDEO

Cel mai recent, paparazzii au surprins-o dupa o sesiune de shopping, la un magazin cunoscut pentru preturile sale mici. Imbracata intr-o salopeta mulata si decoltata, Chloe pare ca de abia poate cara cele doua sacose pline de haine.

Chloe Ferry nu si-a ascuns niciodata pasiunea pentru operartii estetice. Aceasta a marturisit ca a cheltuit pana acum 50.000 de lire sterline pentru a-si schimba complet imaginea, cu lucrari incluzand trei operatii la nas, fillere la barbie, Botox, doua operatii de marire a bustului si un lifting brazilian.

Horoscop 27 septembrie 2023. O zodie este lovita de noroc. Are o zi fabuloasa pe toate planurile

Dupa atata investitie, este normal sa vrea sa isi etaleze noul corp. Asa ca majoritatea tinutelor sale sunt adesea extrem de sumare.

Articole din aceeasi categorie