10.06.2021
Sotia atacantului nationalei Germaniei, aparitie irezistibila la plaja. Frumoasa blonda face furori cu silueta ei

Marco Reus este un nume celebru in lumea fotbalului. Atacantul nationalei Germaniei, dar si capitanul echipei Borussia Dortmund, se mandreste cu o sotie foarte frumoasa. Tanara este model si influencer cunoscut in tara ei.

Citeste si :  Smiley e innebunit dupa fiica sa si isi doreste deja sa faca o piesa cu ea. „Nu pierd nici o baita a Josephinei”

Scarlett Gartmann-Reus, in varsta de 27 de ani, se numara printre cele mai atragatoare sotii de fotbalisti. Blonda, cu ochi albastri, si cu o silueta trasa ca prin inel, orice aparitie a sa in public nu trece niciodata neobservata. Scarlett este o impatimita a fitnessului si impartaseste cu fanii sai de pe Instagram diverse filmulete in care le arata cum se antreneaza.

Scarlett este o aparitie irezitibila in costum de baie. Tanara face furori in bikini, iar fanii o apreciaza cu zeci de mii de like-uri pe Instagram. 

Sotia lui Reus este o mare iubitoare de animale. Cea mai mare pasiune a sa este echitatia. Ea petrece multe ore in compania cailor si chiar cunoaste stiluri de dresaj. 

Marco si Scarlett au impreuna o fetita, in varsta de doi ani. 

Citeste si :  Printul Harry si Meghan Markle, prima „aparitie” alaturi de fetita lor abia nascuta
Articole din aceeasi categorie