10.11.2019
Sosetele pe care Michael Jackson le-a purtat cand a executat prima oara celebrul Moonwalk, scoase la vanzare. Pretul acesta este astronomic
Tot ce are legatura cu Michael Jackson este incredibil de scump, insa aceste sosete de la inceputul anilor ’80 depasesc orice limita.

Perechea de sosete pe care Regele muzicii pop a purtat-o prima oara cand a executat celebrul sau dans Moonwalk a fost scoasa la licitatie. Expertii spun ca articolul vestimentar va starni curiozitatea multor colectionari de marca din intreaga lume.

Pretul este insa problematic. Expertii spun ca sosetele de vor vinde cu o suma cuprinsa intre 1 si 2 milioane de dolari. Depinde de dispozitia licitatorilor.

Articolul vestimentar face parte acum din colectia impresionanta a lui Frank DiLeo, fost director muzical si actor, decedat in august 2011. El a si jucat in celebrul film Goodfellas, regizat de Martin Scorsese (Tuddy Cicero). Insa, vreme de 5 ani, Frank DiLeo a fost managerul lui Michael Jackson.

Datorita acestei colaborari, barbatul s-a ales cu zeci de suveniruri si cadouri din partea megastarului. Printre cele 50 de obiecte care fac parte din colectia sa personala se numara si aceasta pereche de sosete, pe care Michael a purtat-o pentru prima data in 1983.

Sosetele cu cristale si pietre semipretioase, au fost admirate in timpul show-ului Motown 25: Yesterday, Today, Forever, unde Michael a dansat pe ritmurile piesei Billie Jean.

Fanii au fost cuceriti pe loc de dansul Moonwalk, care avea sa devina una dintre semnaturile megastarului.

Sursa foto: Getty Images

Articole din aceeasi categorie