18.11.2023
Sora influenceritei Chiara Ferragni a crezut un an intreg ca un semn de pe fata este un cos. Ce a descoperit era mult mai serios

Valentina Ferragni, una dintre cele doua surori ale celei mai bogate bloggerite din lume, Chiara Ferragni, a trecut printr-o sperietura reala si prin mari emotii, dupa ce un semn de pe frunte, pe care nu l-a bagat prea mult in seama, s-a dovedit a fi, de fapt, un adevarat pericol pentru sanatatea ei.

Valentina a crezut un an intreg ca are un cos sub piele, pe frunte, dar, dupa ce nu a scapat de el atata timp, a mers la medic si a primit o veste ingrijoratoare: era, de fapt, cancer de piele.

In 2022, blonda, si ea influencerita ca celebra ei sora mai mare, dar si fondatoarea unui brand de bijuterii, a descoperit ca ceea ce credea a fi un banal cos era cancer de piele. Medicii i-au recomandat sa-l indeparteze imediat, ceea ce s-a si intamplat.

Valentina a vrut sa atraga atentia asupra importantei controalelor medicale. Tanara a postat imagini pe Instagram cu semnul de pe frunte, dar si cu poze de dupa operatie.

„Astazi vs. acum fix doi ani. Acum doi ani mi s-a indepartat un "cos" care era sub piele de aproape un an si care a inceput sa se schimbe cu o luna inainte de operatie. Doctorii nu au putut sa spuna ce este inainte de interventie si au aflat apoi ca este carcinom bazocelular. Viata mi s-a schimbat foarte repede si acum acord atentie oricarui mic detaliu de pe pielea mea, care s-ar putea schimba si ar putea fi altceva. Nu le pot multumi indeajuns medicilor care m-au ajutat. Misiunea mea de doi ani incoace este ca atrag atentia asupra cancerelor de piele, unele dintre cele mai periculoase si subevaluate. Va rog sa mergeti la medic si sa va verificati”, a scris Valentina pe Instagram, in dreptul caruselului cu poze.

Carcinomul bazocelular este cel mai intalnit tip de cancer de piele, dar mai putin periculos fata de altele, cum ar fi melanomul, de exemplu. Tinde sa creasca incet si sa apara in zone expuse la soare.

Articole din aceeasi categorie