09.02.2024
Sofia Vergara si-a aratat dressingul de un milion de dolari. Imaginile cu actrita inconjurata de gentile de lux au facut furori

Sofia Vergara le-a aratat fanilor cum arata locuinta sa, in cel mai recent episod realizat de Architectural Digest. Vila impresionanta din Los Angeles este cu adevarat de admirat, insa cel mai fascinant loc din casa vedetei este fara doar si poate dressingul ei. Actrita din „Griselda” detine articole vestimentare si accesorii in valoare de un milion de dolari.

Locuinta, care are sapte dormitoare, 11 bai, trei toalete si un dressing masiv, este decorata cu o paleta de nuante de alb, alaturi de alte nuante deschise de albastru, verde si galben. Cu ajutorul designerului de interior Ohara Davies-Gaetano, Sofia a selectat o serie de antichitati din Suedia, Spania, Franta si Italia, cum ar fi un candelabru baronial spaniol in sufrageria ei si fotolii baroce aurite in camera de zi.

Cea mai spectaculoasa incapere ramane totusi dressingul, care, desi are un design regal, actrita se relaxeaza cel mai mult acolo. In timpul prezentarii, ea a fost surprinsa fiind inconjurata de gentile de lux de la Chanel, Dolce & Gabbana, Prada si Gucci, de care e foarte pasionata, avand un singur model pe mai multe culori. Toate articolele din dulapuri ajung la suma de un milion de euro, potrivit Daily Mail.

Sofia a declarat ca isi aranjeaza hainele in functie de culoare, iar gentile sunt expuse in mod intentionat pentru a le putea vedea pe toate mai bine. Actrita a marturisit ca acesta a fost scopul ei atunci cand s-a mutat in vila de 26 de milioane de dolari, recunoscand ca in fosta locuinta toate posetele ei stateau „inghesuite”.

Inainte de a deveni una dintre cele mai bine platite actrite, Sofia a fost model, iar imaginile cu ea fac furori si acum. Tanara din imagini, cu par lung, buze pline si picioare lungi, nu pare cu nimic diferita de femeia de astazi, de parca anii ar fi stat in loc.

Cand avea in jur de 20 de ani, Sofia Vergara era un model de succes. Formele ei voluptoase au adus-o in nenumarate campanii publicitare, cele mai multe in costume de baie. Arata impecabil atunci, insa nici acum nu e departe de acea imagine.

Plina de senzualitate si farmec, Sofia Vergara a ramas de-a lungul timpului la fel de frumoasa, cu forme care starnesc deopotriva invidie si admiratie.

Articole din aceeasi categorie