22.09.2020
Sofia Rotaru alaturi de regretatul ei sot - intr-o fotografie de colectie! „Exista si dragoste eterna...”

Sofia Rotaru este una dintre cele mai cunoscute si ingragite interprete din spatiul ex-sovietic.

Chiar daca nu este foarte activa pe retelele de socializare, artista are grija sa-si tina la curent fanii cu cele mai importante evenimnete din viata ei si a familiei ei.

Citeste si :  Cum arata potentialii socri ai Cleopatrei Stratan. Fotografie rara cu Edward Sanda si parintii lui

Recent, Sofia Rotaru si-a incantat urmaritorii de pe Instagram cu o postare extrem de emotionanta. Cantareata a publicat o imagine in care apare ea in tinerete, alaturi de regretatul ei sot, Anatolii. In poza, cei doi par extrem de indragostiti si fericiti.

„Exista dragoste eterna...”, a notat Sofia Rotaru in descrierea postarii.

Internautii s-au grabit sa aprecieze fotografia, lasans, in sectiunea detsinata comentariilo, o multime de mesaje si urari de bine la adresa vedetei: „Sunteti o femeie extraordinara! Va respect si va admir!”; „Familia dumneavoastra este un exemplu!”; „Sunteti inteleapta si frumoasa atat la chip, cat si la suflet”, sunt doar cateva dintre complimentele transmise de fani.

Sofia Rotaru si alesul inimii ei, muzicianul ucrainean, Anatolii Evdokimenko, s-au casatorit in anul 1968. Cei doi au avut impreuna un fiu, Ruslan.

Ceremonia a fost organizata la sat, conform traditiilor, cu cca 200 de invitati.

Citeste si :  Frumusetea cere sacrificii! Nepoata Sofiei Rotaru - intr-o masca de protectie stilata. „Mi se pare ca in ea nu poti respira decat cateva minute...”

Surse foto: Google.com, Instagram.com

Articole din aceeasi categorie