10.06.2024
Sofia Dilevschi și-a făcut șuvițe albastre! Cum arată interpreta, după schimbarea spectaculoasă de look - VIDEO

O piesă emoționantă despre mamă a interpretat Sofia Dilevschi în platoul emisiunii O Seară Perfectă. De asemenea, mica artista a povestit în studio despre planurile ei pentru vară, dar și despre mica schimbare pe care și-a făcut-o la păr.

„Melodia a ajuns la mine din iubirea pentru părinți și astfel mulțumesc pentru tot ce au făcut. Eu mi-am dorit să am o piesă despre mamă”, spune tânăra interpretă.

Fotografii printre maci, pe ploaie! Cum a fost experiența pentru reporterul PRO TV Mădălina Sorocovschi - VIDEO

Pentru că e în vacanță, Sofia experimentează cu șuvite de diferite culori pe părul ei, a recunoscut chiar ea: „De mult timp voiam și eu păr albastru, dar nu chiar tot, mi-am făcut doar șuvițe, pentru că altfel era să arate vulgar”.

De asemenea, întrebată cum a finalizat anul de studii, Sofia a răspuns: „Mi-a fost și mie puțin milă că am lăsat profesoara care ne-a învățat 4 ani. De la următoarea treaptă aștept multă muncă, dar și recreere”.

Cum tăiem corect unghiile? Secretul care te va ajuta să scapi de unghiile încarnate - VIDEO

Penrtru vara aceasta mica interpretă și-a făcut planuri, dar nu renunță la pasiunea ei pentru călărit: „Poate o să merg de mai multe ori pe săptămână. Antrenorul meu o să-mi propună niște concursuri. Deja am avut un concurs, la care am luat 70 de puncte din 100”.

Totodată, nici cariera muzicală nu o va neglija. „În cariera muzicală urmează succese și poate mai multe concursuri”, a menționat invitata.

Articole din aceeasi categorie