24.03.2023
Adrian Mircescu are un talent innascut de a canta la pian. Vezi cum a evoluat acesta pe scena de la Romanii au Talent: „E o poveste ce faci acolo” - VIDEO

Adrian Mircescu a venit la Romanii au talent indrumat de bunicul sau. A inceput sa cante la pian la varsta de 5 ani, cand a primit cadou un pian de jucarie si astfel si-a descoperit talentul.

Odata cu inceperea scolii, s-a inscris la „Liceul de Arta” din Botosani, la sectiunea pian, si astfel si-a dezvoltat talentul. A inceput sa mearga la cat mai multe concursuri si olimpiade, castigand mai mereu premii mari.

De asemenea, tanarul face parte si dintr-un ansamblu de dansuri populare cu care calatoreste peste tot in lume . Se mandreste ca poate sa arate si altor culturi ce traditii frumoase avem.

Fosta campioana Europeana la gimnastica, Amelia Racea s-a reprofilat si a descoperit in echilibristica un nou tel. Aceasta i-a impresionat pe juratii de la Romanii au Talent cu momentul ei - VIDEO

Mosteneste acest talent de la bunicul sau, care a studiat si el in copilarie pianul, iar mai incolo a studiat clarinetul, ajungand sa cante in Fanfara Militara.

Sofia Corona, o voce plina de emotie si candoare pe scena la Romanii au Talent: „M-a dus asa intr-o poveste” - VIDEO

Pe scena de la Romanii au talent, Adrian a intepretat melodii de la Queen la pian, uimind publicul si juriul:

„A fost excelent. Nu ma asteptam la o asa alegere. Nu am auzit pana acum Queen interpretat la pian atat de bine. E o poveste ce faci acolo”, a spus Mihai Bobonete.

Articole din aceeasi categorie