28.05.2022
Inna, huiduita in timpul unui concert! Cu ce replica i-a infuriat pe spectatori

Inna a avut parte de o experienta neplacuta in timpul concertului pe care l-a sustinut recent in Satu Mare, artista fiind huiduita pe scena de catre public. Iata ce replica i-a infuriat pe spectatori!

Inna a reusit sa enerveze o parte dintre oamenii veniti sa o vada live pe scena in timpul concertului ei din Satu Mare, dupa ce a salutat publicul in limba maghiara.

Inna, huiduita pe scena la Satu Mare

Cantareata a spus „Mit csinals, Satu Mare?”, atunci cand s-a prezentat in fata spectatorilor, moment in care s-a lovit de o reactie neasteptata.

Salutul inseamna „Ce mai faci, Satu Mare?”, insa se pare ca nu toti cei aflati in sala au apreciat gestul cantaretei, care s-a trezit cu mai multe huiduieli venite din public.

Mai mult decat atat, majoritatea celor prezenti au plecat din fata scenei, in semn de protest, dupa salutul artistei. Localnicii au participat la evenimentul organizat cu ocazia Zilelor Municipiului Satu Mare. Dupa concertul cu pricina, Inna a plecat la Budapesta, unde avea programat un spectacol.

Horoscop 29 mai 2022. Zodia care va avea parte de un castig financiar

Filmuletul in care putea fi observata reactia publicului a fost ulterior sters de pe retelele de  socializare.

Cat castiga Inna in urma unui concert 

In ciuda micilor incidente de care mai are parte, din cand in cand, Inna este o artista apreciata de public. Aceasta are experienta pe scena si stie cum sa faca show, astfel ca si pretentiile ei financiare sunt pe masura.

Inna este chemata destul de des in cadrul evenimentelor organizate la noi in tara, dar si in strainatate, acolo unde este, de asemenea, o cantareata admirata.

Michael Jackson - video tulburator postat de fiul sau: „A incercat sa ne avertizeze” - VIDEO

De curand, un organizator de evenimente a dezvaluit ca Inna ar percepe un tarif de 15.000 de euro pe onorariu. Mai mult decat atat, artista solicita sa primeasca si bilete de avion la o distanta mai mare de 300 de kilometri, plus taxa suplimentara de transport, pentru ca se deplaseaza pana in locatia respectiva. 

De asemenea, pretentiile s-ar extinde si la nivelul acomodarii. Cantareata cere mereu sa fie cazata la hotel de cinci stele, atat ea, cat si echipa ei, astfel ca ii sunt puse la dispozitie mai multe camere si o masa pentru 12-16 persoane, de fiecare data cand se prezinta la un eveniment.

Articole din aceeasi categorie