07.02.2024
Smiley a trecut prin clipe de groaza in Los Angeles, in urma unui mesaj primit din partea autoritatilor americane: „Este o situatie periculoasa”. Carui pericol au fost expusi artistul si familia

Smiley se afla, pentru cateva saptamani, in Los Angeles, alaturi de Gina Pistol si de Josephine, fiica lor. Artistul a plecat peste ocean, pentru a lucra alaturi de mai multe persoane din industria muzicala, asa cum o face in fiecare an.

Cu toate acestea, zilele trecute, Smiley s-a confruntat, pentru prima oara, cu o situatie care i-a dat fiori. Fenomenele meteo extreme au aparut si in Los Angeles, iar toti cei aflati acolo au primit un mesaj de avertizare, asemenea RO-ALERT.

341711485_235660965708083_6499482702744002172_n

Inca de cand a plecat in Statele Unite ale Americii, Smiley isi tine fanii la curent cu tot ceea ce face acolo, iar problema cu care s-a confruntat a fost si ea inclusa in Daily Tok-urile acestuia.

gina-pistol-mesaj-emotionant-dupa-nunta-anului-a-fost-un-vis-frumos

Autoritatile americane au emis un mesaj de avertizare pentru toate persoanele din zona, anuntandu-le in legatura cu pericolul natural. Avertizarea a fost emisa pentru cateva ore, din cauza unor inundatii puternice: „Serviciul National de Vreme pentru aceasta zona: UN AVERTISMENT DE INUNDATIE. Aceasta este o situatie periculoasa si pune viata in pericol”.

gina-pistol-mesaj-emotionant-dupa-nunta-anului-a-fost-un-vis-frumos_1

Deoarece si fiica lor, in varsta de aproximativ trei ani, a plecat cu ei, Smiley si Gina sunt mult mai atenti cand vine vorba de locurile de unde cumpara mancare. Deoarece isi doresc sa o creasca sanatos, trebuie sa scoata din buzunar sume mari de bani.

smiley permis 5

Gina Pistol le-a spus fanilor despre aceasta situatie, marturisind ca, in Bucuresti, stie de unde sa cumpere produse naturale, iar, in Los Angeles, magazinele care vand astfel de produse au preturi extrem de mari.

„Inainte sa vin aici, eram foarte stresata, pentru ca nu stiam ce sa ii dau sa manance lui Josephine. Acasa stiu exact ce sa cumpar, de unde sa cumpar, mai primesc de la tara un pui, dar aici ce ma fac?

Știam cumva ca el este…” Gina Pistol a povestit despre începutul relație  lor cu Smiley - ea.md

Am gasit, sunt variante, doar ca, daca vrei sa mananci sanatos, cel putin in L.A, este foarte, foarte scump, exagerat de scump. Deci un mic dejun te costa cam cat te costa la noi in aeroport. E foarte scump”, a spus Gina Pistol, pe retelele de socializare.

Articole din aceeasi categorie