30.08.2022
Slava Marlow - schimbare radicala de look. Vezi cum arata artistul dupa procedura de transplant de par: „In acea perioada mi-a cazut foarte mult par din cauza stresului” - FOTO

Anul trecut, Slava Marlow a decis sa faca o operatie de transplant de par, deoarece se confrunta cu problema chelirii timpurii. Interpretul nu a ascuns aceasta informatie si chiar a vorbit despre operatie in cateva interviuri.

„Chelia mea este genetica. Anul trecut cand locuiam in Sankt Petersburg mancam si dormeam foarte putin. Am ajuns la un moment dat sa am atacuri de panica. In acea perioada mi-a cazut foarte mult par din cauza stresului.”, a spus Marlowe.

De asemenea acesta a adaugat: „A existat o solutie simpla, cea de a efectua un transplant.”

Dupa operatie, Slava Marlow purta mereu palarii sau sepci care au devenit deja o parte indispensabila a look-ului sau.

Cu toate acestea, recent vedeta a decis sa le arate fanilor sai rezultatele transplantului de par.

Olga Verbitchi - fotografii rare din copilarie! Vezi cum arata interpreta in primii ani de viata - FOTO

Slava Marlow este un rapper, producator muzical si YouTuber rus. El a castigat popularitate pentru prima data dupa ce a produs muzica pentru starul rap-ului rus Morgenshtern in 2019. Din 2020 are o cariera solo de succes.

Anastasia Iacub - imagini adorabile cu fiica sa! Miss Moldova 2015 a mers intr-o vacanta in Grecia: „Cum am trait eu fara tine?” - FOTO/VIDEO

Articole din aceeasi categorie