25.05.2022
Slabit, fara par in cap si foarte obosit! Dupa zvonurile despre un eventual divort, Dmitri Tarasov si-a ingrijorat fanii cu o aparitie neglijenta - FOTO

Cu mai putin par in cap si cu o fata obosita si deloc fericita, asa si-a facut aparitia in fata publicului fotbalistul Dmitri Tarasov dupa aparitia zvonurilor despre un posibil divort intre el si sotia sa Anastasia Kostenko. 

Fotbalistul Dmitri Tarasov si-a incheiat cariera profesionala anul trecut. Dupa ce a parasit echipa Lokomotiv, nu a reusit sa-si gaseasca niciodata un loc permanent intr-un alt club, dar cu toate acestea nu si-a pierdut speranta de a reveni in sport. 

Deocamdata, acesta reuseste sa joace fotbal doar la o echipa de amatori, care organizeaza periodic competitii. Ieri Dmitri a avut un meci, iar aspectul sau si forma fizica in care a aparut i-a lasat nedumeriti pe fanii acestuia. 

Asa arata fericirea adevarata pentru Natalia Gordienko! Langa cine alege artista sa isi petreaca tot timpul liber, dar si in ce ipostaze induiosatoare a fost surprinsa - FOTO/VIDEO

Urmaritorii jucatorului in varsta de 35 de ani au observat ca acesta avea parti vizibile in care lipsea parul, iar fata lui parea sa fie „stransa” si incretita. Desii unii au inceput imediat sa glumeasca despre aparitia unui jucator de fotbal nou, urmaritorii sai fideli au fost serios ingrijorati de motivul unor astfel de schimbari bruste.

Zilele trecute, Anastasia Kostenko a alesv sa plece in orasul sau natal Rostov na Donu. Sotia lui Dmitri Tarasov a decis sa plece impreuna cu cei trei copii mici ai sai. Se zvoneste ca cei doi nu se afla in cea mai buna perioada a casniciei lor. 

Este afectata de hate? Afla ce crede organizatoarea de evenimente, Mirela Urusciuc despre persoanele care ii critica modul de viata

Sursa FOTO: Google

Articole din aceeasi categorie