25.05.2022
Este afectata de hate? Afla ce crede organizatoarea de evenimente, Mirela Urusciuc despre persoanele care ii critica modul de viata

Pe langa faptul ca este o cunoscuta organizatoare de evenimente, Mirela este si o persoana foarte activa in mediul online, acolo unde vorbeste adesea cu internautii despre cele mai actuale teme ale momentului.

Recent tanara a publicat pe pagina sa de Instagram un mesaj despre persoanele care o judeca pentru faptul ca a activat de-a lungul timpului in mai multe domenii si nu si-a gasit inca un loc stabil de munca.

„Unul dintre putinele mesaje de hate primite aici, pe Instagram, a „aninat” asa un subiect: „Apoi ce? Te-ai mai determinat ce vrei sa faci in viata. Te-ai apucat de actorie, dar actrita n-ai mai devenit. La dans, coregrafie - ai renuntat. Prin jurnalism ai trecut tot tranzit. Robitul pentru mirese cat te va tine?” Da, oamenii au asa preocupari. Chiar multumesc persoanei respective, pentru ca mi-a amintit cat de flexibila pot fi. A sperat sa ma supere, dar nu a facut decat sa sublinieze o parte din mine de care sunt mandra.”, a mentionat Mirela Urusciuc.

Asa arata fericirea adevarata pentru Natalia Gordienko! Langa cine alege artista sa isi petreaca tot timpul liber, dar si in ce ipostaze induiosatoare a fost surprinsa - FOTO/VIDEO

Aceasta a adaugat ca este mandra de ea pentru ca are curajul de a pleca atunci cand simte ca nu se mai regaseste intr-un anumit loc. „Da, eu stiu sa plec atunci cand nu ma mai regasesc in niste circumstante. Voi cauta mereu medii si contexte in care sa ma simt valorificata. Ori, la ce bun e sa te tii jumatate de viata de un job, de care sa te „niorlai” si la care sa te duci cu de-a sila?”

Internautii au fost de acord cu parerea Mirelei si au incurajat-o sa faca ceea ce-i place: „Specialistii spun, ca daca atragi hate, inseamna ca ai succes in ceea ce faci!”, „Esti foarte bravo! Felicitari pentru ca poti sa pleci daca nu te mai regasesti!”.

In curand implineste 70 de ani! Afla ce face Brigitte Macron ca sa nu arate mai in varsta decat sotul ei - FOTO

Articole din aceeasi categorie