11.05.2023
Shakira, curtata de mai multi barbati celebri. Ar putea cantareata sa intre intr-o noua relatie, dupa despartirea de Pique - FOTO

Shakira a fost, dintotdeauna, una dintre cele mai ravnite femei din lume. Ei bine, dorinta multor barbati de a o avea in viata lor s-a terminat cand a inceput relatia cu Pique. Acum ca este singura, cantareata a revenit in atentia barbatilor de la Hollywood. Iata cine ar da orice sa aiba o relatie cu ea.

Cantareata a devenit celebra in toata lumea cu vocea inconfundabila, dar mai ales cu miscarile lascive de pe scena. Multi barbati au fost cuceriti de ea, insa cel care le-a pus ”pofta in cui” a fost chiar Pique. Relatia lor parea ca va dura o viata, iar Shakira va ramane indisponibila.

 

Ei bine, acest lucru s-a schimbat ulterior, iar barbatii care o plac au actionat. Mai exact, este vorba despre celebritati de la Hollywood si adevarate exemple pentru o multime de oameni.

Iuliana Beregoi - la concertul lui Beyonce! Vezi ce incident neplacut a avut artista - FOTO/VIDEO

O multime de barbati si-o doresc pe Shakira, dar se pare ca ea nu cauta o relatie in acest moment. Cantareata primeste propuneri aproape de nerefuzat de la doua celebritati, insa se pare ca acest lucru nu o surprinde foarte tare.

Anastasia Fotachi a nascut! Gabriel Stati radiaza de fericire cu bebelusul in brate - FOTO

De la flori, pana la invitatii speciale, Shakira nu a dat curs tuturor atentiilor pe care le-a primit. Dupa despartirea de Pique, cel care ”si-a incercat norocul” cu superstarul a fost Lewis Hamilton. Pilotul de curse din Marea Britanie a facut un pas important si i-a oferit chiar o invitatie la cina. Ei bine, el este norocosul din aceasta idila, deoarece Shakira a acceptat invitatia lui, iar presa internationala i-au surprins la un restaurant din Miami, frecventat de vedete.

 

Unul dintre pretendentii la rolul de iubit al ei este si Tom Cruise, care i-a oferit flori, dupa ce s-au intalnit la un eveniment monden. Dupa mutarea in Miami cu copiii ei, Shakira a inceput sa fie curtata de tot mai multi barbati.

J.Lo si Ben Affleck, din nou tensionati la un eveniment. Cand au aparut in fata fotografilor, au zambit si s-au sarutat cu foc - FOTO

Articole din aceeasi categorie