16.03.2022
Si lumea artistilor de la noi sufera din cauza razboiului! Interpreta Mihaela Tabura - ingrijorata pentru tot ce se intampla: „M-au apucat niste sentimente si niste ganduri mai stranii, nici muzica nu mai era atat de interesanta si nici planurile pe care le aveam” - VIDEO

Deja solista a Orchestrei Nationale de muzica populara „Lautarii”, interpreta Mihaela Tabura a fost invitata emisiunii O Seara Perfecta. 

Perioada mai tensionata pe care o traim acum ne pune pe toti la grele incercari. Oamenii au inceput sa sa gandeasca cat mai mult la adevaratele valori ale vietii si sa aprecieze lucrurile mici: „E logic ca nu are cum sa nu te atinga tot ce se intampla, mai cu seama ca suntem atat de aproape. Pentru ca noi oamenii suntem asa, cand e mai departe stam mai linistiti, dar na, asta este viata. In aceste momente m-au apucat niste sentimente si niste ganduri mai stranii, nici muzica nu mai era atat de interesanta si nici planurile pe care le aveam. M-am intrebat pentru ce facem asta daca intr-o zi poate sa se intample o nenorocire si cumva te da intr-o stare aiurea.” ,a spus invitata. 

Din luna februarie Mihaela a inregistrat o reusita importanta in cariera sa. Aceasta a devenit solista Orchestrei Lautarii. „Deja de sapte ani colaboram si facem melodii impreuna. Am fost implicata in majoritatea spectacolelor si ii multumesc pe aceasta cale maestrului NIcolae Botgros. De aceea nu a fost ceva wow, eu mereu am fost in inima lautarilor si acum doar sunt angajata ca solista.”, a precizat Mihaela.

Nu si-a putut stapani lacrimile cand l-a vazut pe sotul sau! Momentul in care Anisoara Loghin a fost surprinsa in direct la O Seara Perfecta: „Esti cel mai bun tatic, te asteptam acasa...” - VIDEO

Solisti in aceasta trupa mai sunt si Ion Paladi, Nicolae Ciubotaru, Lilia Rosca si Tatiana Jacot. 

Aceasta povesteste ca din cauza razboiului se amana tot mai multe evenimente, iar oamenii se simt intr-adevar vinovati daca sarbatoresc sau daca continua sa isi traiasca viata in regim normal: „Si pe razboi se nasc copii, si pe razboi se canta, ideea e ca nu trebuie sa ne ingropam singuri pe noi.” ,a adaugat Mihaela.

Mihaela a afirmat ca si pe plan personal se considera o persoana fericita si implinita, alaturi de omul drag. Amuzata interpreta a afirmat: „Astept al treilea inel de logodna si mergem la starea civila.” 

Presupusa iubita a lui Vladimir Putin, expulzata din Elvetia? Cine a dezvaluit acest lucru

Sursa FOTO: Instagram 

Articole din aceeasi categorie