25.09.2023
Irina Rimes, imagini de vis din vacanta cu iubitul: „Esti frumoasa ca o orhidee!” - FOTO

Dupa o vara plina de concerte si filmari la Vocea Romaniei, Irina Rimes se bucura de o binemeritata vacanta. 

Indragita artista a ales o destinatie exotica, insa nu le-a dezvaluit fanilor locul in care se relaxeaza alaturi de iubitul ei, David Goldcher. Antrenoarea de la Vocea Romaniei a postat pe contul de Instagram, acolo unde are peste 800.000 de urmaritori, mai multe imagini din vacanta.

Apa turcoaz, nisip fin, flori si palmieri cat vezi cu ochii! Asa arata peisajul de care se bucura frumoasa cantareata. Irina Rimes s-a fotografiat complet naturala, fara strop de machiaj, iar fanii nu au mai contenit cu laudele. 

Moldoveanca Elena Gatcin a aprins „focul” in sufletul lui Tudor Chirila. Ce schimb de replici au avut cei doi: „Pentru asta m-am intors” - VIDEO

„Esti frumoasa ca o orhidee”, „Zana zanelor!”, „Esti superba, Irina!”, „Splendida!”, „Ce frumoasa esti asa naturala! Ador!”, „Cea mai frumoasa fata din Univers! Te iubim”, i-au scris urmaritorii.

Ce spune Irina Rimes despre casatorie

Viata Irinei Rimes s-a schimbat radical din momentul in care l-a cunoscut pe iubitul sau, David Goldcher. Cei doi formeaza un cuplu de trei ani si au o pasiune comuna: muzica.  

Horoscop 25 septembrie 2023. Zodiile care nu stau foarte bine la capitolul emotii

„Ne-am cunoscut la o sesiune de muzica in Franta, deci pot spune ca tot muzica ne-a unit”, a povestit Irina intr-un interviu pentru VIVA!.

Cat despre casatorie, frumoasa cantareata a dezvaluit ca este doar „o petrecere misto” care se organizeaza atunci cand exista timpul necesar.

„Nu am pareri batute in cuie si, in general, sunt o persoana foarte flexibila. Incerc sa inteleg partenerul si sa respect ce isi doreste de la relatie. Casatoria pentru mine, in momentul asta, este doar o petrecere misto pe care pot sa o dai la un moment dat, atunci cand ai timp sa organizezi o celebrare a dragostei impreuna cu prietenii si familia. In rest, daca celebrezi dragostea in fiecare zi cu partenerul tau, nu este obligatoriu sa te casatoresti, iar noi traim cumva intr-o celebrare d-asta continua. Pretuim foarte mult prezentul si cum suntem acum”, a spus Irina Rimes potrivit sursei mentionate mai sus.

Articole din aceeasi categorie