20.04.2023
Si-a inceput cariera la Romanii au Talent! Vezi ce a povestit interpretul Bakota despre premiera sa: „Prin Eva am vrut sa redau...” - VIDEO

Interpretul Bogdan Bakota a fost invitat in cadrul emisiunii O Seara Perfecta, unde a vorbit despre muza, experienta de la Romanii au Talent si noile premiere muzicale. 

Bogdan a marturisit cine ii este muza: „Experientele din viata ma inspira, ca nu pot scri pe loc drept. Prin Eva am vrut sa redau un exemplu al unei persoane.”

Interpretul a relatat despre experienta la emisiunea televizata Romanii au Talent: „Ca experienta emotionala, a fost o explozie. A fost greu fizic si moral. Au fost trei zile, dintre care prima am stat-o degeaba, a doua zi repetitii, de dimineata de la 9 pana tarziu si a treia zi, astepti o zi pentru 10 minute de filmari. Eu nu vedeam juriul, ei stau departe, dar n-am mai avut asa emotii.

EXCLUSIV! Casa lui Emilian Cretu - unica in tara noastra. Vezi primele imagini din locuinta actorului care seamana cu un castel: „In fiecare zi ma gasiti aici. Indiferent ca ploua, ninge, e vant, e soare” - VIDEO

Bakota a spus cat a durat filmarea primului sau clip la cantecul „Evadata”: „E primul meu videoclip, le-am filmat de la 9 dimineata pana la 4 dimineata, al celelaltei zile. Au fost si cizelari.”

„Bakota e numele meu de familie, doar ca am schimbat o litera, ca sa fie inteleasa pe toate limbele.”, a marturisit Bogdan.

Interpretul a marturisit ca pentru filmari s-a adresat la sponsori: „Cel mai greu e de gasit sursele financiare pentru un clip. Pentru mine momentan nu-i real sa finantez asa un clip si am avut nevoie de sponsori.”

Nici problemele medicale nu o impiedica pe Tany Vander sa cante: „Am luat cea mai inalta nota din viata mea...” - VIDEO
In doua luni Bakota lanseaza un nou cantec: „O sa fie o piesa scrisa de mine, mai de mult, din 2019 este gata, iar anul asta o facem mai fresh si o sa fie in colaborare cu cineva. ”

Articole din aceeasi categorie