01.09.2022
Emotii de neuitat! Copiii vedetelor care au pasit pentru prima data pragul scolar: „Drum bun in Tara Cunostintelor!” - FOTO/VIDEO

A inceput un nou an scolar, ceea ce inseamna ca toti elevii se intorc in bancile scolare. Si copiii vedetelor au pasit astazi pragurile scolilor din Republica Moldova. Vezi mai jos cate emotii au avut micutii care au mers astazi pentru prima data la scoala alaturi de parintii lor. 

Ianis Maxian, fiul Tatianei Maxian

Pe pagina sa de Instagram, Tatiana Maxian a publicat o serie de imagini cu copiii sai, care au mers astazi la scoala. Fiul sau, Ianis a pasit pragul scolii pentru prima data. 

Fiica Cristinei Scarlat a implinit 14 ani! Vezi cat de mult seamana Sofia cu mama sa: „Binecuvantarea mea! La multi ani fericiti si minunati!” - FOTO

Pentru acest eveniment important, Ianis a imbracat un costum clasic, cu sacou un carouri si o pereche de pantofi. De asemenea, micutul nu a uitat de papion. 

„De azi avem doi scolari, Ianis astazi merge in clasa a I-a si Riana in clasa a III-a! Sunt atit de mindra pentru ei, imi creste inima cind ii privesc, nu pot sa cred ca la gradinita a ramas doar Ilie Jr. si desigur el e cel mai trist, isi doreste neaparat sa mearga azi in clasa intai impreuna cu Ianis. Un inceput de an scolar rodnic, insotit de multe reusite si performante va doresc scumpii mei copii, mami si cu tati va iubesc si va sustin in totate!”, a scris Tatiana Maxian. 

Regina-Raluca, fiica Tatianei Heghea

Tatiana Heghea, de asemenea, astazi traieste emotii neobisnuite, caci fiica sa a mers in clasa I. Interpreta a mers impreuna cu Regina-Raluca la scoala, pentru a o incuraja cu aceasta noua etapa din viata sa. 

Pentru 1 septembrie, Regina-Raluca a imbracat un sarafan negru si o maleta alba. Si-a completat tinuta cu o pereche de dresuri de culoarea alba si o pereche de pantofi negri. 

„Faceti cunostinta: Scolarita clasei 1-a, Regina-Raluca. Spor in minunata lume a cunostintelor, puiul mamei. Stiam ca va veni aceasta zi, am simtit acest nou inceput chiar de dimineata cand am trezit-o. M-a privit altfel, parca mai matur, in acelasi timp cu o inocenta copilareasca iesita din comun. De parca ar fi spus ca este gata pentru un nou inceput, in acelasi timp ochii ei spuneau ca ar vrea sa ramana totul ca inainte. E greu sa fii mama. Tot mai greu”, a mentionat artista in descrierea imaginilor.

Emy, fiica bloggeritei Tatianei Tattocika

Nu demult a spus adio gradinitei, iar astazi a pasit pragul scolii pentru prima data. Fiica Tatianei Tattocika, Emy, a mers astazi in clasa I, cu mari emotii si asteptari. 

Secretul din spatele fotografiilor perfecte de pe Instagram! Nina Cretu a publicat un filmulet amuzant din cadrul unei sedinte foto improvizate - FOTO

Pentru careu, micuta a imbracat un sarafan in carouri, in nuantele - negru, rosu si alb. De asemenea, aceasta a imbracat o camasa alba si si-a completat tinuta cu un bant alb. 

„Iubita noastra scolarita! Nu pot intelege cand timpul a reusit sa treaca atat de repede. Nu demult te tineam impreuna cu tatal tau in brate, erai atat de micuta. Iar astazi tu mergi cu mandrie in clasa I. O sa reusesti totul! Eu stiu! Eu si tata ne mandrim atat de mult de tine! Esti cea mai frumoasa, cea mai buna si desteapta fetita din lume!  

Draga noastra, felicitari cu 1 septembrie! Cu primul tau sunet de clopotel! Iti doresc sa fii mereu atat de energica si vesela, iti doresc sa mergi la scoala cu placere, sa inveti multe lucruri noi si importante in fiecare zi si sa te intorci acasa cu dispozitie buna si note bune!”, a scris Tatiana. 

Mirela, fiica Mariei Ciorici

In aceasta zi importanta, interpreta Maria Ciorici a fost alaturi de fiica sa, Mirela, care a mers pentru prima data la scoala. 

Pentru 1 septembrie, micuta Mirela a optat pentru un sarafan in nuanta albastru inchis, o camasa alba si o pereche de pantofi negri. De asemenea, aceasta a imbracat dresuri de culoarea alba si si-a pus doua banturi in cap. 

„Mirelus, drum bun in Tara Cunostintelor!! Noi suntem gata de careu. Nu gasesc cuvinte potrivite sa-mi exprim bucuria si emotiile pe care le-am trait azi... Am petrecut-o pe Mirela in primul an de scoala si mi-am vazut azi copilul cu alti ochi, mai responsabila si gata de noi provocari. Mult succes, Mirelus! Mama este mandra de tine!”, a scris Maria Ciorici. 

Andreea, fiica Ellei Chistol

Si micuta Andreea a mers astazi pentru prima data in clasa I. Cu mari emotii, atat Andreea, cat si mama sa s-au pregatit pentru aceasta zi speciala. 

Andreea a imbracat un sarafan negru si camasa alba si, de asemenea, o pereche de pantofi negri. Iar in par, micuta avea un bant rosu, la fel ca toate colegele sale. 

„Incepe o noua etapa in viata”, a mentionat Ella intr-un InstaStories si a adaugat ca micuta sa, de astazi, devine mai matura. 

Malvina, fiica Marinei Carnat

Marina si sotul sau, Teodor Carnat, astazi au cele mai multe emotii, caci au mers la scoala cu sase copii, unul dintre care, fiica lor Malvina, a mers in clasa I. 

Atentie mare pentru persoanele alergice! Chiar daca anul acesta focarele de ambrozie sunt mai putine, specialistii vin cu recomandari, sambata la iSanatate - VIDEO

Pentru 1 septembrie, Malvina a imbracat o rochie in nuantele alb-negru si o pereche de pantofi in aceleasi culori. 

Inainte de a merge spre scoala, Teodor Carnat i-a felicitat pe toti copiii sai: „Astazi este o zi foarte importanta pentru voi toti. Incepeti un an scolar nou, plin cu emotii, plin cu ambitii, plin cu cunostinte. De aceea, acesta este un an important pentru Malvina. Pentru prima data merge la scoala. Malvina, noi pe tine te felicitam. Sa ei tot ce e mai bun de la scoala respectiva”, a spus avocatul. 

Dar sa nu uitam si de elevii mai mari, care la fel astazi au sarbatoare mare.

Sanda, fiica Corneliei Stefanet

Manuella Carnat, fiica Marinei Carnat

Damian, fiul Anyei Tapes

Liza, fiica Irinei Kovalsky

Gabriel, fiul Inei Terescenco

Alexandra, fiica Olgai Tapordei

Fiul si fiica Dianei Voevutski

Sursa FOTO/VIDEO: Instagram

Articole din aceeasi categorie