15.12.2023
Shakira, zgarcita cu angajatii sai! Fostul sofer al artistei face dezvaluiri socante: „Platesti din propriul buzunar pentru mofturile ei”

Dupa scandalul despartirii de Gerard Pique, Shakira s-a bucurat de sustinerea fanilor de pretutindeni, insa unele persoane care au avut contact cu ea de-a lungul vremii nu au compatimit-o deloc, ba din contra! Iata ce a putut spune un fost angajat al artistei!

Fostul sofer al Shakirei a povestit recent, pentru presa din Spania, ca artista nu este deloc o persoana buna in realitate, fiind chiar extrem de dificil sa o ai ca sefa.

Shakira Opened Up About Her Split From Gerard Pique in a Candid New  Interview | Glamour

Despartirea cu scandal de Gerard Pique si vestea ca a fost inselata de acesta nu i-a adus Shakirei decat si mai multa apreciere. Toata lumea si-a aratat compasiunea fata de ea si a sustinut-o, insa fostii sai angajati nu au varsat nicio lacrima. Motivul? Se pare ca ar fi fost un sef foarte zgarcit!

Shakira, Gerard Pique Jam-Jar Breakup Reactions | POPSUGAR Celebrity UK

Fostul sofer al cantaretei a spus, de curand, ca nu avea un salariu convenabil atunci cand lucra pentru ea si, mai mult decat atat, platea din propriul sau buzunar pentru mofturile ei, iar banii nu ii erau returnati niciodata.

Shakira, de su exito como cantante a su polemica separacion con Gerard Pique

„Nu aveam salarii mari. Nu dau bacsis. Iti cer comenzi, pe care le platesti din propriul buzunar, iar apoi te trezesti practic sa-i implori sa returneze suma pe care ai avansat-o din buzunar pentru mofturile lor”, a spus fostul sofer al artistei, potrivit AS.ro.

D-Clara', la cancion viral que responde a Shakira, con Pique como  protagonista
Articole din aceeasi categorie