04.08.2022
Kylie Jenner, criticata dur de fani! Imaginile care i-au revoltat pe internauti - FOTO

Membrii familiei Kardashian reusesc sa ramana in centrul atentiei, iar fiecare gest al lor este atent urmarit de milioanele de fani din intreaga lume. Sunt apreciati, dar si criticati adesea pentru deciziile pe care le iau. De data aceasta a sosit randul lui Kylie Jenner sa fie pusa la zid!

Kylie Jenner, in varsta de 24 de ani, a distribuit un videoclip in care arata internautilor faptul ca ea si fiica sa, in varsta de patru anisori, au manichiuri asortate.

Din pacate, reactiile fanilor nu au fost pe masura asteptarilor, iar multi au fost de parere ca oja si pietricelele atasate unghiilor ar putea sa reprezinte un pericol la adresa sanatatii micutei. De aici pana la a fi etichetata drept o mama iresponsabila nu a fost decat un singur pas! 

Desi numarul criticilor a fost unul ridicat, au existat si voci care au sarit in apararea vedetei si au sustinut ca Kylie este cea care stie cel mai bine lucrurile care sunt sau nu potrivite pentru fiica sa, relateaza Mirror.co.uk.

O mama si fiica ei au facut inconjurul lumii dupa ce au pilotat impreuna un avion. Femeia, emotionata: „E un vis implinit!”

Kylie Jenner a devenit miliardara la 21 de ani si are un adevarat imperiu cosmetic 

Kylie Jenner este una dintre cele mai bogate femei din lume. Ea a devenit miliardara la varsta de 21 de ani. Detine o vila de aproximativ 37 de milioane de dolari si are o colectie impresionanta de autoturisme.

Conform The Sun, atunci cand se plictiseste, le scoate din garaj, le parcheaza in curte, face poze in fata lor si apoi posteaza imaginile pe Instagram, visand sa depaseasca intr-o buna zi pragul de 20 de milioane de urmaritori! 

Kylie Jenner obtine sume fabuloase in urma fotografiilor de pe Instagram, asadar este atenta la e decide sa distribuie in mediul online!

Arata ca un sac de gunoi, insa costa o avere. Cat valoreaza geanta de lux apreciata de vedete

Nu doar Kylie Jenner a fost, de-a lungul timpului, tinta criticilor internautilor. Sora mai mare, Kim Kardashian, a fost adesea criticata pentru faptul ca isi modifica imaginile pe care le distribuie in mod neinspirat, neavand cunostintele necesare pentru a lucra la un nivel profesionist cu programele de editare.

In plus, relatia pe care o are Kim Kardashian cu tinerelul Pete Davidson este un alt subiect care pare sa faca deliciul presei de peste Ocean!

Articole din aceeasi categorie