18.11.2023
Shakira, la un pas sa nu lanseze piesele despre Gerard Pique? Cine a incercat sa o impiedice pe artista

Dupa 12 ani de relatie si doi copii, Shakira si Gerard Pique au pus stop povestii lor de iubire. Motivul? Infidelitatea barbatului. Scandalul dintre cei doi nu ar mai fi luat amploare daca nu existau „piesele de razbunare”, lucru care s-ar fi putut intampla totusi. Iata cine a incercat sa o convinga pe Shakira sa nu il atace pe Gerard Pique in versuri!

Shakira s-a razbunat in fel si chip pe fostul partener dupa ce a aflat ca a inselat-o cu Clara Chia, o femeie mult mai tanara decat ea. Cu inima franta si profund dezamagita, artista a scris mai multe piese cu versuri dedicate lui Pique si noii sale partenere.

Пошла ва-банк: Шакира согласилась предстать перед судом - 7Дней.ру

Au fost ascultate in numar foarte mare in toata lumea, dar putini stiu faptul ca acestea ar fi putut sa nu fie nici astazi lansate. In cadrul unui interviu pentru Hola.es, Shakira a dezvaluit ca, la vremea respectiva, echipa sa a vrut sa o convinga sa schimbe versurile, insa ea nu a luat acest lucru in considerare.

Шакира предстанет перед испанским судом из-за налоговых махинаций

„A existat o oarecare ingrijorare inainte sa lansez piesa. Echipa mea a incercat sa ma convinga sa schimb versurile, dar nu sunt diplomat ONU. Sunt o artista si, mai ales, o femeie. Am fost intotdeauna sincera cu mine si cu ceilalti si nu pot trai intr-o lume in care trebuie sa imi ascund sentimentele”, a spus Shakira, potrivit sursei amintite.

Articole din aceeasi categorie