06.02.2024
Shakira, din nou in centrul unui scandal de proportii! Ce a facut artista in scoala unde invata Sasha si Milan: „Nu se opreste”

La scurt timp dupa despartirea cu scandal de Gerard Pique, Shakira s-a mutat alaturi de cei doi copii, Sasha si Milan, in Miami. Problemele nu au incetat nici acolo, asa ca artista columbiana a fost nevoita sa ia masuri drastice, suparand astfel mai multe persoane.

La sfarsitul anului trecut, Shakira si cei doi baieti ai sai au fost hartuiti de catre un barbat chiar in apropierea vilei din Miami. Autoritatile au intervenit, iar individul in cauza a platit pentru faptele sale, insa cantareata columbiana a asprit securitatea in jurul copiilor sai.

Shakira confiesa si ya tiene novio o no tras su separación con Piqué

Sasha si Milan urmeaza studiile in cadrul unei prestigioase institutii din Miami, unde taxele sunt foarte mari, insa din cauza incidentelor din ultima perioada, diva latino a platit si mai multi bodyguarzi pentru baietii sai, lucru deranjant pentru parintii celorlati elevi.

Shakira Is Making New Music, Healing, and Having Her Say

„Controlul strict pe care Shakira si echipa ei de securitate il exercita asupra lui Milan si Sasha a facut ca interactiunile lor sociale de la scoala sa nu evolueze conform asteptarilor”, anunta presa internationala, potrivit digisport.ro

Shakira Shares Hugs and Promises with Sons at 2023 Latin Grammy Awards

Mai mult decat atat, si comportamentul Shakirei fata de ceilalti parinti este deranjant, acestia spunand despre artista ca este „distanta si inabordabila”: „Ea nu se opreste sa intampine pe nimeni, marcand o distanta clara fata de ceilalti parinti, profesori si chiar colegii de clasa ai copiilor ei”.

Articole din aceeasi categorie