18.12.2023
Sfarsit tragic! Cauza oficiala a mortii lui Matthew Perry, dezvaluita. Ce arata raportul complet al autopsiei

Raportul autopsiei actorului Matthew Perry a stabilit care a fost cauza reala a decesului.

Raportul complet al autopsiei arata cum asistenta lui l-a gasit plutind cu fata in jos in apa atunci cand s-a intors la casa lui din Los Angeles dupa ce facuse niste comisioane. Asistenta s-a aruncat in jacuzzi pentru a scoate la suprafata trupul lui Matthew, apoi a sunat la 911.

Primii care au sosit la fata locului l-au scos pe Perry din apa, l-au pus pe iarba, acolo unde a si fost pronuntat decesul. Moartea sa a fost considerata accident.

Factorii care au contribuit au inclus: „inecul, o afectiune a inimii si efectele buprenofinei. Buprenorfina este un analgezic opioid cu potenta medie care actioneaza slab pe receptorii μ, fiind utilizata in tratamentul dependentei de opioide si in tratamentul durerii acute sau cronice”, a scris legistul din Los Angeles County.

Tanara care curata WC-uri si mormintele unor necunoscuti, virala pe internet. „Curatenia este pasiunea mea”

Ketamina este folosita pentru a trata depresia si poate fi luata si ca drog recreational. Cu o saptamana si jumatate inainte de moartea sa, Matthew incepuse o terapie cu infuzie de ketamina pentru depresie si anxietate.

Cu toate acestea, ketamina gasita in organismului lui la ora decesului „nu ar fi putut proveni din terapia cu infuzie, din moment ce efectele acesteia dureaza doar 3- 4 ore”.

Nu au fost gasite urme de alcool sau alte substante precum cocaina, heroina sau fentayl, in schimb, in sange era o doza mare de ketamina.

Horoscop 18 decembrie 2023. Zodiile care se reindragostesc. Nativii care isi deschid inima pentru iubire

„Inecul a survenit dupa ce si-a pierdut cunostinta si a alunecat sub apa. A contribuit afectiunea cardiaca, din cauza efectelor exacerbate induse de ketamina”.

In cartea sa, „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing” regretatul actor vorbea despre tratamentul cu ketamina. Acesta dezvaluia ca il facea sa se simta ca si cum „ar fi luat o gura mare de aer”, dar in acelasi timp simtea ca moare in timpul terapiei.

Articole din aceeasi categorie