13.06.2022
Sezonul 2 din Squid Game va aparea mai repede decat te asteptai. Afla data premierei

Un teaser pentru sezonul 2 din „Squid Game” a fost promovat recent, fiind pana in prezent drama coreeana cu cel mai mare succes international dupa lansarea sa in toamna trecuta.

Creatorul, scriitorul si producatorul executiv al serialului, Hwang Dong-hyuk, a declarat ca personajul principal al serialului isi va relua rolul, intr-un comunicat de presa Netflix. Dong-hyuk a confirmat pentru prima data ca sezonul doi „Squid Game” o sa apara in noiembrie 2021.

„Ne concentram asupra modului in care sa se lege actiunea ca sa fie pe placul publicului.”

Dupa premiera din toamna anului trecut, serialul sud-coreean a luat lumea cu asalt. Serialul a doborat recordurile de streaming Netflix, a adunat multe premii si si-a catapultat distributia printre celebritatile globale. Intr-o scrisoare scrisa fanilor serialului, scriitorul si regizorul Hwang Dong-hyuk spune: „A fost nevoie de 12 ani pentru a aduce la viata primul sezon al Squid Game anul trecut. Dar au fost nevoie de 12 zile pentru ca Squid Game sa devina cel mai popular serial Netflix de pana acum”.

Rapperii Magnat si Feoctist uimesc din nou cu o piesa pe masura asteptarilor! Vezi cum suna melodia „Sa ne pricalim”: „Alt nivel, se vede evolutia” - VIDEO

In aceasta drama distopica, cetatenii „isi joaca” vietile pentru a castiga un premiu in bani care le va schimba viata. Printr-o serie de jocuri terifiante si brutale din copilarie, jucatorii sunt eliminati in mod fatal pana cand ramane doar unul singur in picioare.

Totusi, fanii ar putea fi nevoiti sa astepte putin mai mult inainte de a se intoarce la aceste jocuri. „Lucram la scenariu chiar acum si cream forma povestii”, spune producatorul executiv Kim Ji-Yeon. „Cu siguranta exista multa presiune asupra modului de realizare a sezonului 2 ca sa fie si mai bun. Stiu ca multi dintre fani si publicul larg s-au bucurat foarte mult de idea continuarii seriei dar intr-adevar ne concentram pe cum sa-l facem si mai interesant pentru public.”

Este viitoarea vedeta! Fiica lui Timati a jucat in primul sau film: „Copiilor le era foarte interesant, si nu voiau sa faca nimic altceva decat sa se filmeze” - FOTO

Desi cel de-al doilea sezon este inca in faza incipienta, Hwang confirma ca vor fi cateva fete cunoscute care vor reveni in sezonul viitor. Castigatorul multor premii de interpretare de anul trecut, actorul Gi-hun, va reveni in rolul central pe langa un personaj nou-nout. Tanara ucigasa, preferata a tuturor, Young-hee, a iesit oficial din serial, iar spectatorii il vor cunoaste pe iubitul ei, Cheol-su.

Articole din aceeasi categorie