02.05.2023
Serena Williams este insarcinata. Fosta tenismena si sotul ei au dezvaluit la Met Gala 2023 ca asteapta al doilea copil - FOTO

Serena Williams este din nou insarcinata. Castigatoarea a 23 de turnee de Grand Slam a anuntat la Met Gala ca ea si sotul ei, Alexis Ohanian, isi maresc familia.

Williams, care s-a retras din tenis dupa US Open de anul trecut, si Ohanian au o fiica, pe Alexis Olympia Ohanian Jr., nascuta in 2017. Anuntul a fost facut de sportiva pe contul sau de Instagram, publicand mai multe fotografii cu burtica de gravida, care era foarte vizibila in tinuta aleasa pentru Met Gala. 

„Mirii care au primit certificatul de divort mai rapid ca pozele de la nunta”. Marcela Paladi - in rochie de mireasa. Vezi cum arata tanara in ziua nuntii sale - FOTO

„Am fost atat de entuziasmata cand Anna Wintour ne-a invitat pe toti 3 la Met Gala”, a scris Williams pe Instagram cu fotografii in care apare cu burtica de gravida.

La Met Gala, Serena a purtat o rochie lunga Gucci, de culoare neagra, care prezenta o trena din tull. Fosta tenismena si-a accesorizat tinuta cu bijuterii Tiffany. In acelasi timp, sotul ei, Alexis Ohanian, a purtat un costum simplu, negru, pe care l-a asortat cu o camasa alba si pantofi lacuiti. 

Pana la lacrimi! Luciana Spinu - mesaj emotionant de ziua sotului ei, rapus de COVID-19: „De ce s-a intamplat asta cu noi?” - VIDEO

Intr-un interviu pe covorul rosu cu LaLa Anthony pentru Vogue, Williams a declarat ca a fost incantata sa impartaseasca in sfarsit marele ei secret cu lumea.  

„Ma simt bine acum. Pot sa respir”, a spus Williams. „Nu mai trebuie sa ma ascund”.

Articole din aceeasi categorie