02.05.2023
Pana la lacrimi! Luciana Spinu - mesaj emotionant de ziua sotului ei, rapus de COVID-19: „De ce s-a intamplat asta cu noi?” - VIDEO

Pe 24 martie al anului 2021, a decedat Dorin Ieseanu, sotul interpretei Luciana Spinu. Ieri acesta trebuia sa implineasca 36 de ani. Luciana a scris un mesaj, care te sensibilizeaza pana la lacrimi. 

„Astazi ai fi facut 36 ani! Dragul nostru, ai fi fost astazi sarbatorit cu cei dragi impreuna insa nu ne-a fost sortit. Am fost despartiti prea devreme, prea neasteptat, prea dureros. Nu ne-a intrebat nimeni daca suntem sau nu pregatiti. Acum, esti printre ingeri, oare de ce s-a intamplat asta cu noi?! Nici acum nu gasesc raspuns. Ai lasa durere eterna si un gol care nu se va umple niciodata. Te voi iubi mereu, sunt recunoscatoare ca te-am intalnit in viata asta pamanteasca. Sper sa mai am ocazia sa te reintalnesc, in alta dimensiune. Te v-om iubi o vesnicie...”, a scris Luciana pe Facebook si a adaugat cateva poze cu Dorin.

„Mirii care au primit certificatul de divort mai rapid ca pozele de la nunta”. Marcela Paladi - in rochie de mireasa. Vezi cum arata tanara in ziua nuntii sale - FOTO

Internautii i-au scris zeci de mesaje: „Sa-i fie vesnica amintirea. Sunt o straina pentru voi, l-am plans si inca simt durere in suflet pentru perderea dumnealui.”/ „Dumnezeu sa-l odihneasca! Sanatate si bucurii in familia voastra.”/„Pacat ca pierdem asa oameni cu litera mare , Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.”, etc.

Dorin Ieseanu s-a nascut pe 30 aprilie, in anul 1987. Acesta a fost compozitor la „Studio & Human Place," iar in ultima perioada din viata lui a activat ca basist, vocalist, compozitor si regizor de sunet la „Big Flash Sound". Luciana Spinu este o interpreta din Republica Moldova. Aceasta a nascut recent cel de-al doilea copil dupa aproape 2 ani de cand s-a stins din viata sotul ei, compozitorul Dorin Ieseanu, pe 24 martie 2021.

Articole din aceeasi categorie